Γνώρισαν την αστυνομική φιλοξενία οι τουρίστες στα Εξάρχεια

Συνεχίζεται η ένταση στα Εξάρχεια με τους κατοίκους να πραγματοποιούν νέα συγκέντρωση στην είσοδο του εργοταξίου του μετρό στην πλατεία.- Ακόμα και οι τουρίστες πήραν γεύση...από τα θρυλικά Εξάρχεια

εχαρχεια

Βίαιες προσαγωγές τεσσάρων ατόμων σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στην πλατεία Εξαρχείων από δυνάμεις της ΕΛΑΣ τα οποία είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στην είσοδο του εργαταξίου το Μετρό με σκοπό να σταματήσουν το συνεργείο να συνεχίσει την κοπή των 72 δέντρων της πλατείας.

Δεκάδες άνδρες των ΜΑΤ προσήγαγαν τέσσερα άτομα, τρεις άντρες μία γυναίκα, οι οποίοι παρέμεναν όλη τη νύχτα στο σημείο, διαμαρτυρόμενα για την καταστροφή του δημόσιου χώρου και του πρασίνου.

 

εξαρχεια μαγαζια

Έκλαιγαν οι Τουρίστες

Ήδη από το πρωί της Δευτέρας, το κλίμα στην πλατεία Εξαρχείων ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, καθώς πολίτες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κοπή δέντρων λόγω των έργων του μετρών, ενώ υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Το βράδυ έγινε πορεία διαμαρτυρίας στην περιοχή, ενώ λίγο μετά το τέλος της, ομάδα ατόμων πέταξε αντικείμενα σε διμοιρία των ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Μάλιστα σε μαγαζία των εξαρχείων έκλαιγαν οι τουρίστες και φυσικά όχι από συγκίνηση. Η λάμψη ήρθε από κρότου λάμψης και τα δάκρυα από δακρυγόνα που πέταξαν οι άνδρες των ΜΑΤ στους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν για την κοπή των δέντρων αλλά και για την τοποθέτηση της στάσης στην πλατεία. Έτσι μετά το τζατζίκι και το μουσακά, οι τουρίστες γνώρισαν και την αστυνομική φιλοξενία!

 

εχαρχεια

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…