"Γνώριμη" στα ΜΜΕ η γυναίκα που διέκοψε τον Τσίπρα – Έχει κάψει σημαία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ συγκρούστηκε στην TV και με τον Βρούτση (φωτο-βίντε

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και συγκεκριμένα τη στιγμή που αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα, μία γυναίκα που…

2389486

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και συγκεκριμένα τη στιγμή που αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα, μία γυναίκα που παρακολουθούσε τη διαδικασία διέκοψε τον πρωθυπουργό.

Η παρέμβαση αυτή προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομικής φρουράς, ενώ ο Πρωθυπουργός είπε: «Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα, και αυτά».

Ποια είναι η πρωταγωνίστρια του χθεσινού επεισοδίου

Το όνομά της είναι Αυγή Βουτσινά και τα Μέσα έχουν δημοσιοποιήσει και στο παρελθόν διαμαρτυρίες που έχει πραγματοποιήσει.

Συγκεκριμένα, στις 13 του περασμένου Ιουλίου, όταν στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν ομοσπονδίες εργαζομένων, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και απλός κόσμος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την επίτευξη της συμφωνίας με τους εταίρους.

Η ίδια γυναίκα είχε τραβήξει και τότε τα φλας των φωτογράφων, όταν έκαψε έξω από τη Βουλή μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τρόπος διαμαρτυρίας της είχε προκαλέσει αντιδράσεις σε κάποιους από τους διαδηλωτές.

de5a45bc7fd7e7d9e2b8d874bab56ac1

«Με πρόδωσε ο Τσίπρας. Με απογοήτευσε», έλεγε καθώς έκαιγε τη σημαία.

Από τη φωτιά άρπαξαν και κάποιοι θάμνοι στον περίβολο της Βουλής. Ωστόσο, η φωτιά σβήστηκε αμέσως.

Η Αυγή Βουτσινά το 2013 ήταν και στο κοινό της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον ενικό» με καλεσμένο τον Γιάννη Βρούτση, όταν η ίδια είχε δημιουργήσει και πάλι αίσθηση με την τοποθέτηση της.

 

 

 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…