Newsroom

Newsroom

Γ.Μαντζουράνης : Δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα ο φερόμενος ως διάλογος μου με τον Σάμπυ Μιωνή

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη

mantzouranis

Στην ανακρίτρια που διερευνά την “υπόθεση Παπαγγελόπουλου” ,και συγκεκριμένα  τυχόν εμπλοκή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στην εισαγγελική διερεύνηση του σκανδάλου Novartis, θα ζητήσει να καταθέσει ο γνωστός ποινικολόγος ,Γιάννης Μαντζουράνης.

Αφορμή είναι η η δημοσιοποίηση ενός φερόμενου “διαλόγου” του με τον  μάρτυρα της υπόθεσης Σάμπυ Μιωνή, τον οποίο φέρεται να επικαλέστηκε ο επιχειρηματίας κατά την κατάθεση του στην Ανακρίτρια – Αρεοπαγίτη κ. Αλεβιζοπούλου.

Σύμφωνα με τον κ.,Μιωνή , η επίκληση του φερόμενου ως διαλόγου του με τον κ.Μαντζουράνη έγινε για να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες του σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Γιάννης Μαντζουράνης με ανακοίνωση του διαψεύδει το περιεχόμενο του διαλόγου και δηλώνει ότι προς αποκατάσταση της αλήθειας θα καταθέσει ενόρκως στην ανακρίτρια. 

Ο γνωστός ποινικολόγος επιφυλάσσεται επίσης να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων του.   

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Γιάννη Μαντζουράνη:  

“Διαρροές σε συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εμφανίζουν ένα φερόμενο «διάλογο» μεταξύ εμού και του κ. Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος – κατά τα δημοσιεύματα – κατατέθηκε στην Ανακρίτρια – Αρεοπαγίτη κ. Αλεβιζοπούλου, πλην όμως δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα καταθέσω ενόρκως στην αρμόδια κ. Ανακρίτρια, ενώ παράλληλα επιφυλάσσομαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων μου”.

 

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.