Γλυπτά και γλείφτες

Κάθε μέρα διαπράττουν εις βάρος όλων μας εκείνο ακριβώς που ο Λασκαρίδης διέπραξε εις βάρος του πρωθυπουργού

5092798

Γλυπτά και γλείφτες, πράξη πρώτη. Τα Νέα του Μαρινάκη, διά χειρός πολύ επώνυμου και πιστού εντεταλμένου του, τι είδαν από την πρόσφατη επίσκεψη Τσίπρα στην Ακρόπολη; Μήπως τον τσιμεντένιο βρόχο που πνίγει τον Παρθενώνα; Την κουτοπονηριά τής του Λιγνάδη Μενδώνη, που έσπευσε όλως τυχαίως, την ίδια μέρα και ώρα με τον Τσίπρα, στον Ιερό Βράχο; Για να πέσει πάνω του; Όχι βέβαια. Το σκονάκι που τους έδωσε η κουτοπόνηρη υπουργός, για τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν σημαία. Για να επιτεθούν στον τελευταίο και να τον σαρκάσουν, επειδή, στην κατά Μενδώνη εκδοχή, χαρακτήρισε γλυπτά τα αρχαία της Βενιζέλου. Αμόρφωτος! 

Γλυπτά και γλείφτες, πράξη δεύτερη. Έργο τέχνης, τρισδιάστατο και γλυπτό, το έδεσμα με το οποία τρατάρισε ο Λασκαρίδης τον Μητσοτάκη. Άξιο να μείνει στην Ιστορία. Έλληνας εφοπλιστής χέζει τον Έλληνα πρωθυπουργό! Και τι έκανε ο Μαρινάκης διά των Νέων; Καταδίκασε τον δράστη διότι θίγει τους τίμιους Έλληνες εφοπλιστές. Καλώς και μαζί του. Αλλά την αμηχανία της κυβέρνησης, που αρκέστηκε, 48 ώρες μετά την επίδειξη WC του Λασκαρίδη, να τη χαρακτηρίσει σεμνά και ταπεινά απαράδεκτη (!) και έκτοτε μούγκα, δεν τη σχολίασαν. Δεν τους συγκίνησε το γεγονός ότι ένας εφοπλιστής λέει όσα λέει για τον πρωθυπουργό κι εκείνος κάνει το παγώνι.

Στην πρώτη περίπτωση, η γλώσσα, που κόκαλα δεν έχει, θωπεύει τη Μενδώνη – Κοκκινοσκουφίτσα που τα έβαλε με τον κακό λύκο. Στη δεύτερη, τσακίζει τα κόκαλα του WC – Λασκαρίδη, αλλά δεν ασχολείται με τη μούγκα του Μητσοτάκη. Σκεφτείτε αν έλεγε κάτι τέτοιο για τον πρωθυπουργό ο Πολάκης, πόσους κεραυνούς θα εξαπέλυαν κυβέρνηση και παπαγάλοι. Τι νευρική κρίση θα πάθαιναν τα Νέα, ο εκδότης και οι εντεταλμένοι του, αν ο Τσίπρας σιωπούσε μπροστά σε κάτι τέτοιο. Αλλά να τα βάλουν με τη σιωπή του Μητσοτάκη; Να αναρωτηθούν τι γάλα παράγει για την αγία οικογένεια η αγελάδα του Λασκαρίδη και την έχουν ανακηρύξει ιερή; Δεν την έχουν για τέτοια γλυπτά τη γλώσσα!

Γλυπτά και γλείφτες. Κάθε μέρα διαπράττουν εις βάρος όλων μας εκείνο ακριβώς που ο Λασκαρίδης διέπραξε εις βάρος του πρωθυπουργού. Κι αυτό το ονομάζουν στην Ελλάδα του Μητσοτάκη ενημέρωση. Μπλιαχ!

Πηγή: Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…