Γλυκερία: «Έσπασε» στα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη (video)

Όσα είχε εκμυστηρευτεί ο αείμνηστος μουσικοσυνθέτης για την τραγουδίστρια

γλυκερια

Οι αποκαλύψεις του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη για τη Γλυκερία προκάλεσαν συγκίνηση στο πρόσωπό της. Ήταν κεντρική καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Νύχτα στάσου» και η στιγμή που ακολούθησε ήταν φορτισμένη συναισθηματικά.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης μοιράστηκε ένα σημείωμα που είχε γράψει ο Μίκης Θεοδωράκης για εκείνη, κάνοντας μια σύγκριση με τους μεγάλους του λαϊκού τραγουδιού. Και η Γλυκερία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, «σπάζοντας» σιωπηλά στο πλατό.

 

Όπως ανέφερε ο Κώστας Μπαλαχούτης, διαβάζοντας το σημείωμα του Μίκη: «το κύριο βάρος έπεσε στους ώμους της Γλυκερίας και μάλιστα σε μια στιγμή μεγάλης ωριμότητας που την τοποθετεί σε ισότιμη θέση πλάι στους δυο μεγάλους λαϊκούς ερμηνευτές, τον Μπιθικώτση και τον Καζαντζίδη με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ και μάλιστα όταν βρίσκονταν και αυτοί στην κορυφή των εκφραστικών τους δυνατοτήτων», είπε αρχικά και συνέχισε

«Αυτή τη σύγκριση την κάνω με πλήρη συναίσθηση της σημασίας και της ευθύνης των λόγων μου. Ας μου επιτραπεί να πιστεύω ότι γνωρίζω καλύτερα από κάθε άλλον τη μουσική μου και επομένως μπορώ να κρίνω αν κάποιος ή κάποια έχουν εκείνα τα προσόντα που θα τους κάνουν ικανούς να αναμετρηθούν μαζί της. Τώρα, μάλιστα, που ακούω το αποτέλεσμα, είμαι περισσότερος από βέβαιος ότι στη φωνή και την ερμηνεία της αυτά τα τραγούδια, που τα θεωρώ από τα πιο ωραία και δύσκολα που έχω γράψει, βρήκαν τον ιδανικό ερμηνευτή τους».

Τότε, λοιπόν, η Γλυκερία «έσπασε» σιωπηλά και κράτησε τα μάτια της για να μην δακρύσουν στο πλατό της εκπομπής «Νύχτα στάσου» το βράδυ του Σαββάτου

 

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…