Γλυκά Νερά: Τα «κενά» στην υπόθεση – Στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο ο σύζυγος της Κάρολαϊν

Όλες οι σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά: Η προσαγωγή του συζύγου του θύματος με ελικόπτερο, ο επικοινωνιακός ρόλος του Χρυσοχοΐδη, τι είπε ο 33χρονος στη μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν λίγο πριν φύγει από την Αλόννησο με το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ

Screenshot 2021 06 17 163957

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών γύρω από την υπόθεση της στυγνής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, καθώς νωρίς το πρωί κατέφθασε στην Αλόννησο ελικόπτερο της ΕΛΑΣ και προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο σύζυγός του θύματος προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, καθώς τα τελευταία στοιχεία έρχονταν σε αντίθεση με τα όσα είχε καταθέσει αρχικά ο ίδιος.

Τα νέα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα στοιχεία που φέρεται ότι ανέτρεψε το σκηνικό είναι το βιομετρικό ρολόι που που φορούσε στον καρπό της η 20χρονη Καρολάιν , και το οποίο , σύμφωνα με την επεξεργασία έγινε, δείχνει ότι το άτυχο κορίτσι ανεβοκατέβαζε παλμούς σε άσχετο χρόνο με τον φερόμενη ως ώρα του βασανισμού της από τους άγνωστους ληστές.

Η δε κάρτα μνήμης από καμερα του σπιτιού φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

 

20 στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ρίχθηκαν στη μάχη της εξιχνίασης της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Εξέτασαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλους τους χώρους του σπιτιού, τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στα σπίτια της περιοχής και πέρασαν από κόσκινο όλες τις ληστρικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Αττική.

Δεν βρήκαν το παραμικρό στοιχείο που θα τους οδηγούσε στους τρεις δολοφόνους που εισέβαλαν, όπως κατέθεσε ο 32χρονος, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στο σπίτι των Γλυκών Νερών.

Τι είπε ο 33χρονος στη μητέρα της Κάρολαϊν πριν την προσαγωγή του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν ρώτησε τον γαμπρό της γιατί η αστυνομία τού ζητά να μεταβεί εσπευσμένα στην Αθήνα, με τον 33χρονο να της απαντά ότι «έχουν προκύψει νέα στοιχεία. Υπάρχει και ένα άτομο που έχει συλληφθεί και το οποίο πρέπει να δω από κοντά και να αναγνωρίσω». 

Άλλωστε, αυτό φέρεται να του είπαν και οι αστυνομικοί που τον πλησίασαν όταν το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ προσγειώθηκε στην Αλόννησο.

Ο επικοινωνιακός ρόλος Χρυσοχοϊδη 

Από την πρώτη στιγμή που διαπράχθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει αναλάβει εμφανώς για επικοινωνιακούς λόγους την αποκλειστική εποπτεία της υπόθεσης καθώς δεν αποτελεί αρμοδιότητα του ίδιου του υπουργού να ασχολείται με τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενημερώνεται προσωπικά από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου και από την υπεύθυνη Εγκληματολογικών Ερευνών κυρία Πηνελόπη Μηνιάτη για τις όποιες εξελίξεις προκύπτουν με στόχο να εξιχνιαστεί το έγκλημα σε μια περίοδο που η κυβέρνηση έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και του οργανωμένου εγκλήματος.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…