Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Κάρολαϊν – Επικοινωνιακά «παιχνίδια» από Χρυσοχοϊδη

Νωρίτερα οι Αρχές προσήγαγαν τον 32χρονο με ελικόπτερο μετά το τέλος του μνημόσυνου της Καρολάιν

NewsRoom 17/06/2021 | 13:19

Στη ΓΑΔΑ έφτασε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαϊν Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr οι Αρχές προσήγαγαν τον 32χρονο με ελικόπτερο μετά το τέλος του μνημόσυνου της 20χρονης που τελούνταν στην Αλόννησο.

Οι ραγδαίες εξελίξεις έρχονται λίγες μόνο ώρες μετά τα δημοσιεύματα πως έχουν βρεθεί νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Τα νέα στοιχεία

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα ευρήματα που έχουν προκύψει φέρονται ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση που συνταράσσει την κοινή γνώμη.

Η διαλεύκανση του μυστηρίου είναι θέμα χρόνου από την ΕΛ.ΑΣ και η σύλληψη του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας θεωρείται σίγουρη, με το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης να είναι πιθανότατα διαφορετικό απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο επικοινωνιακός ρόλος Χρυσοχοϊδη 

Από την πρώτη στιγμή που διαπράχθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει αναλάβει εμφανώς για επικοινωνιακούς λόγους την αποκλειστική εποπτεία της υπόθεσης καθώς δεν αποτελεί αρμοδιότητα του ίδιου του υπουργού να ασχολείται με τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενημερώνεται προσωπικά από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου και από την υπεύθυνη Εγκληματολογικών Ερευνών κυρία Πηνελόπη Μηνιάτη για τις όποιες εξελίξεις προκύπτουν με στόχο να εξιχνιαστεί το έγκλημα σε μια περίοδο που η κυβέρνηση έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και του οργανωμένου εγκλήματος.

Πηγή: documentonews.gr