Newsroom

Newsroom

Γλυκά Νερά: Γιατί ο 32χρονος κίνησε από την πρώτη στιγμή τις υποψίες των αστυνομικών

Η "περίεργη" συμπεριφορά του δράστη και το στοιχείο που δε θύμιζε διάρρηξη

5299996

Παρότι μόλις χθες, 37 μέρες μετά το έγκλημα, ομολόγησε ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι μετά το φονικό είχαν από την πρώτη στιγμή την αίσθηση ότι εκείνος ήταν ο δράστης και ότι δεν επρόκειτο για ληστεία μετά φόνου, όπως ισχυριζόταν ο ίδιος. Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ,

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ “ψαγμένο”. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες, αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του», ανέφερε και συνέχισε: «Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολάιν είναι νεκρή. Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά».

Ο κ. Καλλιακμάνης αποκάλυψε ότι ο αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. «Όπως γνωρίζετε αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε». Πρόσθεσε ότι ο συνάδελφός του που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό, επειδή ο νους του πήγε στο κακό. «Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να δέθηκε μόνος του ή από άλλο πρόσωπο, σχολίασε πως ένας άλλος συνάδελφος αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι «μου έλεγε πνιχτά ‘λύσε με, πνίγομαι, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά».

Ακόμα, είπε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη: «Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες ανοίξαν μόνο το επιτραπέζιο;».

Υπενθυμίζεται ότι, εν τέλει, τα στοιχεία που πρόδωσαν τον 32χρονο και οδήγησαν στην προσαγωγή του, την ανάκρισή του και τελικά στην ομολογία του, ήταν η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού που δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος, το γεγονός ότι, την ώρα που ο πιλότος υποστήριζε ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα από τους δήθεν δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα, καθώς και και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε ο σύζυγός της, ήταν νεκρή.

«Αιχμές» Σλούκα κατά Μπαρτζώκα – Αγγελόπουλων: «Ευχαριστώ για την απαξίωση που μου έδειξαν»

ΣΛΟΥΚΑΣ ΚΟΥΠΑ

«Αιχμές» Σλούκα κατά Μπαρτζώκα – Αγγελόπουλων: «Ευχαριστώ για την απαξίωση που μου έδειξαν»

O απόλυτος πρωταγωνιστής του χθεσινού 5ου τελικού είχε πολλά να πει στη συνέντευξη Τύπου

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

Όχι το μήνυμα των ευρωεκλογών κατάλαβε ο Μητσοτάκης, αλλά έκανε και ανασχηματισμό στο πόδι...