Newsroom

Newsroom

Γλυκά Νερά: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την κάμερα που έσπασε ο πιλότος

Πληθαίνουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που έρχονται στη δημοσιότητα μέσω της δικογραφίας και μαρτυρούν πως ο Μπάμπης Αναγνωστοπουλος σκηνοθέτησε τη ληστεία στα Γλυκά Νερά και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις αρχές.

epiplo 1

Πληθαίνουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που έρχονται στη δημοσιότητα μέσω της δικογραφίας και μαρτυρούν πως ο Μπάμπης Αναγνωστοπουλος σκηνοθέτησε τη ληστεία στα Γλυκά Νερά και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις αρχές

Στο νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο διακρίνεται ξεκάθαρα η κάμερα ασφαλείας, την οποία έχει σπάσει ο καθ’ ομολογία δράστης στην προσπάθειά του να κάνει περισσότερο αληθοφανές το σενάριο του. Πρόκειται για το πειστήριο νούμερο 35. Η κάμερα βρέθηκε πίσω από τον καναπέ με την κάρτα μνήμης να έχει αφαιρεθεί από τον 32 χρόνο στις 1:20, σχεδόν δύο ώρες πριν δολοφονήσει την Κάρολαϊν. Ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Απόστολος Σκρέκας, ανέφερε στο MEGA πως ο δολοφόνος, αφού αφαίρεσε την κάρτα μνήμης και την πέταξε στην τουαλέτα «την ακούμπησε στο πάτωμα γιατί τον ενδιέφερε πρωτίστως να εξαφανίσει τα στοιχεία που περιείχε και όχι την ίδια την κάμερα».

Η κάμερα ασφαλείας, μαζί με το smartwatch της Καρολάιν και το κινητό τηλέφωνο του πιλότου, το οποίο κατέγραψε όλες τις κινήσεις που εκείνος έκανε την ώρα που υποτίθεται πως ήταν δεμένος, ήταν τα ηλεκτρονικά στοιχεία τα οποία απέδειξαν την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από κοινού με την έκθεση του ιατροδικαστή.

Επιπλέον στην δημοσιότητα έρχεται και μια δεύτερη φωτογραφία την οποία αποκάλυψε το OPEN και φαίνεται ξεκάθαρα το έπιπλο που υποτίθεται πως οι ληστές έκαναν άνω κάτω για να βρουν τα χρήματα. Ο 32χρονος είχε καταθέσει αρχικά στις αρχές ότι μέσα στο παιχνίδι Monopoly είχε κρυμμένα χρήματα τα οποία και άρπαξαν οι ληστές. Κάτι που τελικά αναίρεσε κατά την ομολογία του λέγοντας πως δεν υπήρχαν χρήματα.

epiplo

Ο 32χρονος καθ’ ομολογία δράστης παραμένει απομονωμένος στο κελί του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ υπό φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση για λόγους ασφαλείας και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Τρίτη στις 10 το πρωί, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε για να προετοιμάσει την απολογία του.

Πηγή: documentonews.gr

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…