Newsroom

Newsroom

Γλυκά Νερά: Δε βρέθηκε ξένο DNA στα νύχια της Καρολάιν – Τι δείχνουν οι έρευνες για το όχημα διαφυγής

Στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

glika nera

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δε βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν από πιθανή πάλη με τους δράστες ενώ ταυτόχρονα δεν έχει εντοπιστεί ούτε και το όχημα διαφυγής των δολοφόνων.

Tην ίδια ώρα δημοσίευμα της βρετανικής Sun αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές έχουν καταλήξει σε 10 υπόπτους αλλά την ίδια ώρα, ίσως και να μην καταφέρουν να λύσουν τον «γρίφο του εγκλήματος».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Δημοσθένης Πάκος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, στο περιθώριο του δημοσιεύματος της βρετανικής εφημερίδας, είπε πως αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουμε συγκλονιστεί από τη δολοφονία αυτή, ωστόσο δεν πιστεύει πως η αστυνομία απέτυχε.

Αναφορικά με το τι ενδεχομένως δυσκολεύει περισσότερο τις αρχές ως προς την συλλογή στοιχείων σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες, ο κος Πάκος απάντησε πως αυτό αποτελεί το πώς θα βρεθεί αυτό το στοιχείο για το οποίο δεν θα χωρά αμφιβολία πως θα αποτελεί απόδειξη της ενοχής του εκάστοτε δράστη ώστε να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε, «δεμένος» ώστε να μην βρίσκεται έξω στην κοινωνία.

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην αστυνομία», είπε. 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…