Newsroom

Newsroom

Γλυκά Νερά: Αποσύρουν τα βραβεία από την ψυχολόγο της Καρολάιν

Μπουκουβάλα: «Η Μυλωνοπούλου διασύρει το επάγγελμα του ψυχολόγου».

trjsus

Κύμα έντονων αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η Ελένη Μυλωνοπούλου, η «ψυχολόγος» της άτυχης Καρολάιν, δεν είναι τελικά ψυχολόγος. Μετά την έντονη αντίδραση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, ήρθε η σειρά της εταιρείας Digital Tempo να ανακαλέσει βραβείο που είχε λάβει Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας στα Medical Recognition Awards το 2020.

«Σε συνέχεια των πρόσφατων αποκαλύψεων που σχετίζονται με τις σπουδές και την επαγγελματική ιδιότητα της κα Ελένης Μυλωνοπούλου, αλλά και της επιστολής του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων προς την κα Μυλωνοπούλου, ανακαλούμε το Βραβείο Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας που της απονεμήθηκε το 2020, έως τον έλεγχο της εγκυρότητας των δηλωθέντων σε εμάς στοιχείων για τη συμμετοχή της στο Διαγωνισμό», αναφέρει.

«Τα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας επιβραβεύουν την ενεργό ψηφιακή παρουσία των επαγγελματιών του Κλάδου της Υγείας στο Διαδίκτυο», προσθέτει.

«Επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος μας για τυχόν εξαπάτηση μας από την κα Μυλωνοπούλου για τη συμμετοχή της στα Βραβεία. Δηλώνουμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα δηλωθέντα στοιχεία από τους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την εγκυρότητα και την ορθότητα των δηλωθέντων στοιχειών.

Η διοργανώτρια Εταιρεία,
Digital Tempo», καταλήγει.

Μπουκουβάλα: Η Μυλωνοπούλου διασύρει το επάγγελμα του ψυχολόγου

«Η Ελένη Μυλωνοπούλου», που αναφέρεται ως ψυχολόγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, «δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος», τόνισε η πρόεδρος των Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα.

Σε τοποθέτησή της στον ΑΝΤ1, σημείωσε: «Μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα», και τόνισε πως ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι ψυχολόγος η Ελένη Μυλωνοπούλου «παραβίασε το ιατρικό απόρρητο».

«Αποκάλυψε δημόσια τι της είχε εκμυστηρευτεί η κοπέλα, αυτό απαγορεύεται», είπε και συνέχισε εξηγώντας πως ένας ψυχολόγος μόνο σε εισαγγελέα μπορεί να μιλήσει.

Μάλιστα, έκανε λόγο για «διασυρμό του επαγγέλματός μας» και «παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας και του ελληνικού και του ευρωπαϊκού» ενώ υπογράμμισε πως ένας ψυχολόγος «απαγορεύεσαι να γίνεται μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας του πελάτη του».

«Είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά γι’ αυτό την καλέσαμε να προσκομίσει το πτυχίο της και από το εξώδικο που μας έστειλε αποδεικνύεται περίτρανα, ότι δεν είναι ψυχολόγος», σημείωσε.

Ακόμα, σε παρέμβασή της και στον ΣΚΑΪ, ερωτηθείσα εάν θα κάνει ο σύλλογος μήνυση και αν θα χρησιμοποιήσει ένδικα μέσα σε βάρος της ανέφερε πως «έχουμε συγκεντρώσει πολλά στοιχεία και έχουμε συνεννοηθεί με τον νομικό μας σύμβουλο και θα προχωρήσουμε και παραπέρα νομικά. Δεν πρόκειται να το αφήσουμε».

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…