Newsroom

Newsroom

Γλυκά νερά: Αλλαγή στάσης από τη μητέρα της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία (video) – Τι έχει συμβεί

Μετά το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά, οι παππούδες της μικρής Λυδίας προσπαθούσαν εδώ και καιρό να διατηρήσουν καλές σχέσεις για χάρη της μικρή κοπέλας. Τι έχει αλλάξει 

anagnosgtopoulos Medium

Το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά θα συνεχίσει να συνταράζει για πολύ καιρό ακόμα την οικογένεια της Κάρολάιν που όπως όλα δείχνουν, όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ανατροφή της μικρής Λυδίας.

Μέχρι πρόσφατα, ήταν γνωστό πως οι γονείς της Καρολάιν προσπάθησαν να διατηρήσουν καλές σχέσεις με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για χάρη του μικρού παιδιού.

Όπως μετέδωσε ρεπορτάζ του ANT1 οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου φαίνεται ότι περνούσαν αρκετό καιρό στην Αλόννησο προκειμένου να είναι κοντά στην μικρή Λυδία.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας του πιλότου έφυγε άρον άρον από την Αλόννησο.

Όλα δείχνουν ότι η μητέρα της Κάρολάιν έχει αλλάξει στάση απέναντι στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την βάφτιση της μικρής Λυδίας, θέτοντας πλέον νέους κανόνες.

Η γιαγιά της Μικρή Λυδίας πλέον βάζει όρια στις επισκέψεις και τις επαφές που μπορούν να έχουν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την κόρη της Κάρολάιν, εφαρμόζοντας κατ’ ουσίαν, αυτά που έχει αποφασίσει ο δικαστής.

Ο πατέρας του πιλότου όταν πληροφορήθηκε την παραπάνω αλλαγή συμπεριφοράς από τη μητέρα της Καρολάιν, έφυγε απευθείας από το νησί. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, και αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το παρελθόν έκανε λόγο για ένα «προβληματικό παιδί» ενώ αποκάλυψε ότι σε ηλικία 12 – 13 ετών είχε φύγει από το σπίτι του.

 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…