Γλυκά Νερά: Το μυστικό της «κρυφής κάμερας» που έψαχνε η Καρολάιν τη μέρα της δολοφονίας

«Ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό»

NewsRoom 28/10/2021 | 15:45

Ορισμένες νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για να συγκλονίσουν για ακόμα μια φορά το πανελλήνιο σχετικά με την άγρια δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, το περιβάλλον της μητέρας της δολοφονημένης νεαρής γυναίκας δήλωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως την ημέρα της άγριας δολοφονίας η Καρολάν είχε προσπαθήσει δεκάδες φορές με το κινητό της να ανασύρει από την κάρτα μνήμης εικόνες από την κάμερα που έβλεπε στο σαλόνι του σπιτιού.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την κάρτα μνήμης που ο συζυγοκτόνος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, πέταξε στον βόθρο του σπιτιού μετά το στυγερό έγκλημα. 

Παρά και τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας να ανασύρουν το υλικό στέλνοντας την κάρτα μνήμης στην Κίνα, δεν έγινε ποτέ γνωστό το τι πραγματικά υπάρχει ως αποθηκευμένο υλικό. 

Σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ANT1, φίλος της οικογένειας της Κάρολάιν αναφέρει ότι: «ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε, δεν τα κατάφερε. Τι υλικό έψαχνε; Γιατί προσπάθησε τόσες φορές εκείνη να το ανασύρει;».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως να την οδήγησε στον θάνατο. Όμως χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».