Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Γλυφάδα όταν και ένας 40χρονος Ρομά έχασε τη ζωή του μετά από πτώση του σε κάδο ανακύκλωσης, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για ασφυξία.
Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας φαίνεται να μπήκε στον κάδο για να πάρει ρούχα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εκεί, με τις αρχές να ενημερώνονται για τον εγκλωβισμό του λίγο μετά τις 3.
Κατευθείαν στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα και τον παρέδωσαν χωρίς τις αισθήσεις του στο ΕΚΑΒ.
Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασφυξία ως το επικρατέστερο αίτιο θανάτου.
Γλυφάδα: Πλήθος κόσμου στο σημείο
Με το που έγινε γνωστός ο θάνατος του άτυχου άνδρα φίλοι και συγγενείς έσπευσαν στο σημείο ώστε να αφήνουν λουλούδια, μπύρες και τσιγάρα.




Διαβάστε επίσης:
Το πιο όμορφο όνομα στον κόσμο είναι ελληνικό και το επιβεβαιώνει η επιστήμη
Δημοσκόπηση: Ανδρουλάκης ή Τσίπρας – Ποιος εκφράζει καλύτερα την Κεντροαριστερά
Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: Βίντεο ντοκουμέντο από την καραμπόλα – Μία γυναίκα νεκρή
Η μεγαλύτερη αποτυχία του Αλαφούζου: Έχασε από τον «πραγματικό» Παναθηναϊκό
Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια