Γλυφάδα: Νεκρή η αδερφή του ιδιοκτήτη – «Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά», λένε οι πρώτες μαρτυρίες (video)

Απίστευτο μακελειό στη Γλυφάδα με συνολικά τέσσερις νεκρούς, ανάμεσα τους και ο δράστης

6112138

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/02) στη Γλυφάδα, με συνολικά τέσσερις νεκρούς, ανάμεσα τους και ο δράστης που έβαλε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα θύματα του δράστη βρίσκονται η αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία, ο γαμπρός του, Αντώνης Βλασάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση) κι ένας ακόμη εργαζόμενος, καπετάνιος στο επάγγελμα.

Σοκαριστικές είναι και οι μαρτυρίες των εργαζομένων για το θρίλερ που έζησαν στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, με έναν 70χρονο πρώην εργαζόμενο να ανοίγει πυρ με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να πέσουν νεκροί, πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας περιγράφουν τη στιγμή που ο 70χρονος μπήκε στα γραφεία της ναυτιλιακής και επιτέθηκε «στα αφεντικά», όπως αναφέρουν.

«Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλο από εμάς. Μόνο τα αφεντικά. Πυροβόλησε τα δύο αφεντικά και έναν υπάλληλο. Μπήκε με μια κοντόκαννη καραμπίνα επαναληπτική και ένα revolver. Ήμουν στον όροφό μου, είχα κρυφτεί κάτω από το γραφείο μου μέχρι να μπουν οι αστυνομικοί και να μας βγάλουν όλους έξω».

«Τον είδα να μπαίνει στην εταιρεία γιατί είμαι κοντά στην είσοδο. Γνωρίζω το αυτοκίνητο γιατί είμαστε χρόνια υπάλληλοι και οι δύο εδώ. Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…