Newsroom

Newsroom

Γλυφάδα: Επί 36 χρόνια εργαζόταν στην οικογένεια Καρνέση – Αυτό ήταν το προφίλ του Άρη (Video)

Ο 70χρονος  ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας.

drastis glyfada arthro
Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το μακελειό που έλαβε χώρα σε επιχείρηση της Γλυφάδας. Νέα στοιχεία σκιαγραφούν το προφίλ του 70χρονου Αιγύπτιου.

Άνθρωπος εμπιστοσύνης, είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί, ενώ ήταν γνωστός ως Άρης, τόσο στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση. Εργαζόταν για 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι που βρίσκεται στους Πεταλιούς, όπου ήταν ο επιστάτης.

Ο λόγος για τον Αντέλ Αριστείδη, όπως είχε βαπτιστεί, Ελ Μπουράυ, γεννημένο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, που σήμερα μπήκε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού δολοφόνησε τη Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής και τον Ηλία Κουκουλάρη, πρώην καπετάνιο και υπάλληλο, κατέβηκε στο υπόγειο της εταιρείας και αυτοκτόνησε.

Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της οικογένειας Καρνέση για το αιματοκύλισμα στη ναυτιλιακή

Ο 70χρονος  ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο εργαζόμενος, αλλά και φροντιστής των κατοικιών των μελών, ενώ είχε αναλάβει και τη φροντίδα της πιο ηλικιωμένης γυναίκας της οικογένειας.

Ο ίδιος είχε πρόσβαση στις πολυτελείς κατοικίες τους. Μέσα σε μία από αυτές του είχε παραχωρηθεί χώρος για να διαμένει.

Πρόσφατα, οι δύο αδελφές του ανακοίνωσαν ότι απολύεται. Ο Άρης θεώρησε άδικη την απόλυση. Κανείς όμως δεν περίμενε την αντίδρασή του. Πήγε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού σκότωσε τα «αφεντικά» του, όπως τα χαρακτήρισε, αυτοκτόνησε.

«Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπός τους»

Ο Αιγύπτιος ήταν ο άνθρωπος της οικογένειας, όπως επιβεβαίωσε στο Mega και ο πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου Νικόλαος Τσαλαγκός.

«Πάνω από 30 χρόνια, 35, 40. Ήταν στο νησί του Καρνέση επιστάτης. Κοίταγε το νησί, έκανε τον καπετάνιο, το πλήρωμα πρόσεχε που κάνουν δουλειά στο νησί, φρόντιζε τα σπίτια. Πάντα έμενε εδώ στην περιοχή μονίμως ήταν εδώ», είπε, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί.

«Έμενε μέσα στους Πεταλιούς και απορώ γι’ αυτό γιατί αυτός ήταν, δηλαδή με τα αφεντικά ήταν μονίμως έτσι πολύ καλός μεταξύ τους, τους αγάπαγε, τους έκανε. Πώς έγινε αυτό δεν καταλαβαίνω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους. Τα πάντα, έβγαινε, έμπαινε, πλήρωνε, τα πάντα, ανεξέλεγκτος, δεν του κάνανε έλεγχο. Αυτός τους πήγαινε. Ερχόντουσαν στο Μαρμάρι με το καράβι και τους έπαιρνε με το γρήγορο, με το σκάφος και τους πήγαινε στους Πεταλιούς. Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπος, άνθρωπος τους», είπε.
Σύμφωνα με τον κ. Τσαλαγκό, ήταν άνθρωπος φιλήσυχος, που δεν έφερνε αντιρρήσεις και εκτελούσε όλες τις δουλειές που του ανέθεταν. «Καλός άνθρωπος, ήρεμος, ήσυχος. Όποιος του ζήταγε βοήθεια, βοηθούσε. Ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος», πρόσθεσε.

Κυνήγησε την Καρνέση και τη σκότωσε

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Live-News», στο Mega, κύριος στόχος του δράστη φέρεται να ήταν η Μαρία Καρνέση, την οποία και κυνήγησε μέσα στο κτίριο.

Συγκεκριμένα, αφού σκότωσε τον καπετάνιο που προσπάθησε να τον αφοπλίσει, στράφηκε στην εφοπλίστρια, η οποία κλειδώθηκε στο γραφείο της για να του ξεφύγει. Ο Αιγύπτιος άρχισε να πυροβολεί την πόρτα, καταφέρνοντας να σπάσει την κλειδαριά και να μπει στο γραφείο, όπου και τη σκότωσε.

Η οικογένεια Καρνέση φέρεται τα προηγούμενα χρόνια να είχε εμπλακεί σε μια δικαστική διαμάχη, οι δύο αδελφές εναντίον του μεγαλομετόχου αδελφού τους και, σύμφωνα με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αιγύπτιος φέρεται να είχε κρατήσει συγκεκριμένη στάση υπέρ της μίας πλευράς, και αυτός ήταν ο λόγος που η άλλη πλευρά τον εκδίωξε από τη θέση του.

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, υπάλληλοι που κατέθεσαν στην αστυνομία ανέφεραν ότι μετά τη διαμάχη μεταξύ των αδελφών, ο ένας θεωρούσε ότι έπρεπε να κρύβει πράγματα από τον άλλον. Η γυναίκα που δολοφονήθηκε σήμερα ήξερε ότι ο Αιγύπτιος είχε πάρει το μέρος του αδελφού της και θεωρείτο ένας άνθρωπος ο οποίος μετέφερε πληροφορίες στο άλλο στρατόπεδο. Ετσι, έφυγε από την εταιρεία και μετά από τα εξοχικά και αργότερα θέλησαν να τον διώξουν και από το σπίτι όπου έμενε, που ήταν μαζί με το δικό τους, καθώς θεωρούσαν ότι μετέφερε πληροφορίες. Γι’ αυτό, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την εκπομπή του Alpha, φέρεται να ελήφθη η απόφαση από την ίδια τη Μαρία Καρνέση να τον απομακρύνει από το σπίτι. Είχε επιχειρήσει να τον διώξει και στο παρελθόν, αλλά αντιδρούσε ο αδελφός.

Ο Αιγύπτιος θέλησε να εκδικηθεί, προβαίνοντας στο πρωτοφανές και αδιανόητο αυτό μακελειό.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μπακογιάννη: Ψύχραιμο άδειασμα Γεωργιάδη, Πορτοσάλτε για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου

Κατερίνα Λιόλιου: Πέταξαν τασάκι στο πρόσωπο της στα μπουζούκια – «Ποιος το έκανε; Να περάσει έξω» (video)

Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε ο δράστης – Πληροφορίες για ακόμα τρεις νεκρούς

Φωτιά στο Twitter με το τραγούδι του Βλάχου: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» (Video)

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.