Newsroom

Newsroom

Η κατά λάθος στήριξη της κομισιόν στον Δήμα

«Δεν ήταν στόχος να στηρίξουμε τον υποψήφιο, αλλά να κάνουμε μια καθησυχαστική δήλωση αναφορικά με την αναταραχή στις αγορές χρήματος»…

breidthart annika

«Δεν ήταν στόχος να στηρίξουμε τον υποψήφιο, αλλά να κάνουμε μια καθησυχαστική δήλωση αναφορικά με την αναταραχή στις αγορές χρήματος» ήταν η δήλωση της εκπροσώπου της Κομισιόν Ανίκας Μπράϊτχαρτ, όταν δέχτηκε τις επικρίσεις δημοσιογράφων από διάφορα διεθνή μέσα, σε μια προσπάθεια να ανασκευάσει την προηγούμενη τοποθέτησή της για την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.
Η εκπρόσωπος της Κομισιόν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Η Επιτροπή σημειώνει την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να ξεκινήσει τη διαδικασία της εκλογής Προέδρου που θα αρχίσει την ερχόμενη Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου. Όπως γνωρίζετε προβλέπονται τρεις γύροι. Πρόκειται για μια δημοκρατική απόφαση των ελληνικών Αρχών και του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Η απόφαση αυτή μπορεί να βοηθήσει στην άρση των αβεβαιοτήτων στις αγορές.  Είναι ένα ισχυρό σήμα προς την Ευρώπη το ότι ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να παρουσιάσει ως υποψήφιο τον κ. Σταύρο Δήμα, πρώην Επίτροπο και πεπεισμένο Ευρωπαίο. Η επιλογή βρίσκεται τώρα στην ελληνική Βουλή και τον ελληνικό λαό»

Για την ιστορία η κα Ανίκα Μπράϊτχαρτ είναι εκπρόσωπος της Κομισιόν σε ζητήματα εργασίας, ανάπτυξης και επενδύσεων…

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…