Newsroom

Newsroom

Γκρεγκ Πάλαστ: "Οι Έλληνες πεινάνε και ο Πάγκαλος το χαβά του"

Για τον Γκρεγκ Πάλαστ δε χρειάζονται συστάσεις. Δημοσιογράφος, οικονομολόγος και συγγραφέας επί χειρά ετών έχει ξεσκεπάσει στην καριέρα του, μεταξύ…

Για τον Γκρεγκ Πάλαστ δε χρειάζονται συστάσεις. Δημοσιογράφος, οικονομολόγος και συγγραφέας επί χειρά ετών έχει ξεσκεπάσει στην καριέρα του, μεταξύ άλλων τον τρόπο με τον οποίο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Παγκόσμια Τράπεζα και οι μεγάλοι οικονομικοί οίκοι έχουν καταστρέψει τις οικονομίες δεκάδων χωρών, καθώς επίσης και το μεγάλο σκάνδαλο των αμερικανικών εκλογών του 2000, όπου αφαιρέθηκε παράνομα το δικαίωμα ψήφου από δεκάδες χιλιάδες αφροαμερικανούς στην πολιτεία της Φλόριντα.

Το HOT DOC στο τεύχος 33, φιλοξένησε συνέντευξη του Γρεγκ Πάλαστ, στην οποία ο αμερικανός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περίπτωση της Ελλάδας, καθώς επίσης και στο Θεόδωρο Πάγκαλο και τη συνέντευξη που ο ίδιος πήρε. Τα όσα λέει παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα αποκαλύπτουν πολλά για το ρόλο των διεθνών μεγαλοκαρχαριών οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την Ελλάδα. Με βάση την εμπειρία του συγκρίνει την Ελλάδα με την Αργεντινή και καταφέρεται εναντίον του ελληνικού πολιτικού συστήματος, το οποίο όπως αναφέρει είναι δειλό σε σχέση με την Αργεντινή.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Γκρέγκ Πάλαστ στο HOT DOC αναλυτικά

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…