«Γκουαντάναμο» θέλει να κάνει η ΝΔ την Ελλάδα

Ως «παράνομη εισβολή στην Ελλάδα» χαρακτήρισε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, το προσφυγικό/μεταναστευτικό, επιμένοντας πιστά το δόγμα της ΝΔ που μετονομάζει την προσφυγική κρίση σε μεταναστευτική και απειλητική.

prosfyges 3

Την ώρα που  ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ, Φίλιππο Γκράντι, άδειασε την κυβέρνηση για το προσφυγικό στη Βουλή, επισημαίνοντας  ότι η πλειοψηφία αυτών που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας  είναι  πρόσφυγες, έρχεται ο υπουργός Ναυτιλίας, αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για  την ενίσχυση των περιπολιών, αλλά και την αποσυμφόρηση των νησιών, με σκοπό να σταματήσει η παράνομη εισβολή στη χώρα!

Πώς; μα να κάνει ένα νέο «Γκουαντάναμο». Ο  υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, υπογράμμισε  ότι πρέπει να γίνουν κλειστά κέντρα κράτησης για τους μετανάστες( σ.σ συνεχίζει να τους αποκαλεί έτσι) και δήλωσε ότι τίθεται θέμα «παράνομης εισβολής» στη χώρα, με τις ροές να έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά 200%.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…