Newsroom

Newsroom

Γκολφ στην Ηλεία: Ένα καλοστημένο σχέδιο με τις εύνοιες "καλοθελητών"

Του Μάκη Νοδάρου «Συνηθισμένη αρπαχτή» των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων με τις τις ευλογίες της κυβέρνησης , χαρακτήρισε την παραχώρηση από…

kalostimenosxedio 300x241 1

Του Μάκη Νοδάρου

«Συνηθισμένη αρπαχτή» των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων με τις τις ευλογίες της κυβέρνησης , χαρακτήρισε την παραχώρηση από το «αμαρτωλό» ΤΑΙΠΕΔ έκτασης 950 στρεμμάτων γης στις Θίνες Βαρθολομιού προκειμένου να γίνουν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και γήπεδα γκολφ ! – η Πολιτικός Επιστήμονας και συγγραφέας Νέλλυ Ψαρρού και προέτρεψε  τους κατοίκους της Ηλείας να δουν το ειδικό ντοκυμανταίρ που έχει γυρίσει για τον σκοπό αυτό.
«Είναι μια συνηθισμένη πρακτική για να βάζουν στο χέρι τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα , περιοχές φιλέτα προκειμένου να επενδύσουν και στην συνέχεια να ξεπουλήσουν την γη που τους παραχωρείται. Μια τέτοια επένδυση δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να συμβάλει θετικά στην εθνική η τοπική οικονομία καθώς όλα αυτά λειτουργούν υπό την μορφή ενός κλειστού κλαμπ» – ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Ψαρρού και επεσήμανε τις αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις που έχουν αυτού του είδους οι επενδύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.  

Εντύπωση προκαλεί η σιωπή στο θέμα των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας , Μάκη Μπαλαούρα , Εφης Σαλτάρη και Δημήτρη Μπαξεβανάκη οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει επίσημα θέση ως κυβερνητικοί βουλευτές ενώ προεκλογικά είχαν ταχθεί κατηγορηματικά κατά αυτης της μορφές επένδυσης  σε πανελλαδικό επίπεδο .

πηγη apokalypseis.com