Γκέλα του Παναθηναϊκού – Ήττα από την Ξάνθη στη Λεωφόρο!

Μετά τον ΠΑΟΚ, η Ξάνθη έκοψε βαθμούς και από τον Παναθηναϊκό, καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στη Λεωφόρο με 1-2, ρίχνοντας τους πράσινους από την κορυφή!

5803953f1dc52432078b468e

Οι Ξανθιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ με ένα εντυπωσιακό φάουλ του Ντε Λούκας στο 34ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Λουκ Στιλ φέρει μεγάλη ευθύνη για το τέρμα καθώς το φάουλ ήταν από πλάγια και μακρινή απόσταση αν και εξαιρετικά εκτελεσμένο.

Οι πράσινοι ήταν μπλοκαρισμένοι αλλά κατάφεραν στο 62ο λεπτό να ισοφαρίσουν με τον Λέτο, ο οποίος πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Μέστο και με τη βοήθεια μιας κόντρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως οι Ξανθιώτες πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ του Βασιλακάκη που κρέμασε τον Στιλ, ο οποίος φέρει σημαντική ευθύνη και για αυτό το τέρμα, καθώς ήταν εκτός εστίας.

Ο Παναθηναϊκός στα τελευταία λεπτά πίεσε ασφυκτικά την Ξάνθη, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον αγώνα να τελειώνει με σκορ 1-2 και το τριφύλλι να μένει πίσω από τον Ολυμπιακό με διαφορά δύο πόντων.  

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…