Newsroom

Newsroom

Γκάζι: Νέο σοκαριστικό βίντεο από τους πυροβολισμούς – Κείτεται άνθρωπος στο έδαφος

Σοκάρουν οι εικόνες

profile player 960x540 11

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η επίθεση μπράβων σε τρεις Κρητικούς τα ξημερώματα Κυριακής στο Γκάζι, όπου μετά από λογομαχία που υπήρξε ένας εκ’ των μπράβων πυροβόλησε στο κεφάλι τους τρεις άνδρες.

Η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, νωρίτερα έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο σοκαριστικό βίντεο από το συμβάν που τραβήχτηκε λίγες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς, όπου δείχνει έναν άνδρα στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένο.

Πυροβολισμοί Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες να διαφέυγουν

Γνώριμοι των Αρχών είναι οι δράστες των πυροβολισμών σε βάρος των τριών Κρητικών στο Γκάζι, oι οποίοι όπως φαίνεται από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν ψυχροί στο να πυροβολίσουν στο κεφάλι τους τρεις νεαρούς.

Μάλιστα μέλος της παρέας αποκάλυψε μιλώντας στο Star ότι ο δράστης κατέβηκε με σκοπό να σκοτώσει. «Ήθελε να σκοτώσει. Δηλαδή, ούτε καν έπαιξε να τραυματίσει, να παίξει έστω στο πόδι. Πήγε στο κεφάλι κατευθείαν. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ήταν εκεί. Είναι θαύμα που ζουν τα παιδιά. Εμείς διασκεδάζαμε όμορφα και ωραία. Εκεί στο συμβάν, μαζευόμασταν να φύγουμε, γιατί πετούσαμε το πρωί», είπε.

Την ίδια στιγμή σε νέο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, ενώ σημειώνεται ότι ήταν νοικιασμένο. Φυσικά, δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό με τους δράστες, καθώς η περιοχή είναι από τις πιο πολυσύχναστες της νυχτερινής Αθήνας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται καθαρά το σκούρο τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της αλβανικής μαφίας, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Φόβοι πως μπορεί οι δράστες να έχουν διαφύγει στην Αλβανία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες φαίνεται πως ανήκουν σε γνωστή ομάδα μπράβων, που δραστηριοποιείται στο Γκάζι.

Παρ’ όλα αυτά, το όχημά τους , δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, επομένως δεν αποκλείεται να έχουν διαφύγει στην Αλβανία.

«Τεράστιο φάκελο στην αστυνομία έχει ο ένας δράστης»

Για το περιστατικό με τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς στο Γκάζι μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο κ. Μπαλάσκας εξήγησε ότι πρόκειται για μία υπόθεση σκληρότατων κακοποιών.

«Η αφορμή ήταν μία λεκτική αντιπαράθεση. Πάτησαν μία λακκούβα με νερό και κάποιος τους φώναξε, αυτό κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή τριων ανθρώπων», είπε.

Σχετικά με τον Αλβανό δράστη που πυροβόλησε δήλωσε ότι έχει έναν τεράστιο φάκελο στην αστυνομία, είναι μπράβος και έμπορος ναρκωτικών και ήδη καταζητούνταν.

«Στόχευσε με ειδικό τρόπο τα κεφάλια τους για μία λεκτική αντιπαράθεση, δεν τον ένοιαξε καθόλου ότι τον αναζητούν οι κάμερες. Ο άνθρωπος αυτός έχει δύο πόρτες, μία στην Αλβανία, που αν κρυφτεί στα βουνά άντε να τον βρεις και μία στην Ιταλία, γιατί συνεργάζεται με την Αλβανική μαφία της Ιταλίας», δήλωσε.

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στο Mega είπε ότι «υπάρχουν πολλές τέτοιες συμμορίες που τους ξέρει η αστυνομία όμως θα πρέπει να καταγγέλονται τα περιστατικά, να υπάρχουν μαρτυρίες ότι συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση».

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

AP24120324819137

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

«Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη που εργαζόμαστε για να ανασύρουμε» - Η χώρα πλήττεται από…

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

profile player 960x540 25

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

«Του Ανδρέα Παπανδρέου του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους