Newsroom

Newsroom

Γκάζι: Η στιγμή των πυροβολισμών των τριών Κρητικών έξω από το κλαμπ (video)

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που ανέβασε άγνωστος στο διαδίκτυο διακρίνεται ο αδίστακτος πιστολέρο να σηκώνει το όπλο του και να πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι και στο σώμα τους τρεις, νεαρούς Κρητικούς.

γκαζι

Ένα βίντεο- ντοκουμέντο που δημοσιέυτηκε  δείχνει λεπτό προς λεπτό πώς εξελίχθηκε ο καυγάς μεταξύ της παρέας των Κρητικών και των δραστών των πυροβολισμών, που άφησαν πίσω τους τρεις τραυματίες, από τους οποίου ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύε ο ΑΝΤ1, η παρέα των Κρητικών ήταν επί της οδού Ιάκχου και φαίνεται ότι έπεσαν στο λανθασμένο σημείο τη λανθασμένη στιγμή, καθώς είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για μπάτσελορ πάρτυ.

Ένα πολυτελές αυτοκίνητο φαίνεται ότι πέρασε και τους έβρεξε, οπότε η παρέα των Κρητικών τούς ζήτησε τον λόγο. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες που – όπως όλα δείχνουν – είναι αλλοδαποί με βαρύ ποινικό μητρώο και εμπλέκονται στον κόσμο της νύχτας, κατέβηκαν από το όχημα και πυροβόλησαν τους τρεις Κρητικούς εξ επαφής.

Οι δράστες άφησαν ίχνη DNA

Οι Αστυνομικοί ελπίζουν ότι από τις εικόνες θα εντοπίσουν το σκουρόχρωμο τζιπ με το οποίο κινούνταν γύρω από το κλάμπ και για την ώρα, παραμένει άφαντο. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα ήταν νοικιασμένο και έχει εντοπιστεί η εταιρεία απ’ όπου το είχαν νοικιάσει.

Παράλληλα οι αστυνομικοί έχουν πάρει DNA των δραστών που έμεινε επάνω στα ρούχα του ενός από τα θύματα την ώρα που οι δράστες τους είχαν πλησιάσει και χτύπησαν τον έναν από αυτούς με τα χέρια στο πρόσωπο.

Ωστόσο, όλα τα σενάρια παραμένουν ακόμα ανοιχτά. Μάλιστα, εντός του κλαμπ υπήρξε ένας διαπληκτισμός λίγο πριν σημειωθούν οι πυροβολισμοί και ερευνάται εάν συνδέεται με το περιστατικό.

Συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι τραυματίες

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών, που κατάγονται από επιφανείς οικογένειες στα Μάλια της Κρήτης, έχουν διακομισθεί στο «Γεώργιος Γεννηματάς». Ένας από αυτούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), μιας και οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν την όρασή του. Επισημαίνεται ότι οι άλλοι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…