Newsroom

Newsroom

Γκάφα του Γραφείου Τύπου του Βενιζέλου αποκαλύπτει τεταμένες σχέσεις με Παντελή Οικονόμου

Γκάφα ολκής που εκθέτει τον Υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και που αποκαλύπτει τις τεταμένες σχέσεις με τον αναπληρωτή Υπουργό…

Γκάφα ολκής που εκθέτει τον Υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και που αποκαλύπτει τις τεταμένες σχέσεις με τον αναπληρωτή Υπουργό Παντελή Οικονόμου, αποκαλύφθηκε πριν από λίγο. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, οι διαπιστευμένοι συντάκτες πήραν Δελτίο Τύπου, το οποίο αναφερόταν σε πληροφορίες σχετικά με τα SMS που θα που θα μπορούν να στέλνουν οι φορολογούμενοι πολίτες για να ενημερωθούν αν εντάσσονται η εξαιρούνται από το χαράτσι των ακινήτων.
Όμως, μαζί με το Δελτίο Τύπου, έφυγε επισυναπτόμενο ένα ακόμη κείμενο. Στο κείμενο αυτό φαίνεται ο κ. Οικονόμου να δηλώνει πως δεν ανέχεται καμία λογοκρισία κανενός είδους από τον κ. Βενιζέλο. Προφανώς το κείμενο αυτό προοριζόταν για τον ίδιο τον Υπουργό και ήταν το ενημερωτικό που του έστειλε ο, επι χρόνια συνεργάτης του, επικεφαλής του Γραφείου Τύπου, κ. Βεργίτσης.

Το κείμενο της γκάφας, είναι το εξής:

«Υπουργέ, σχετικά με το δελτίο τύπου του κ. Οικονόμου για το sms που πρέπει να στείλουν όσοι απαλλάσσονται ή δικαιούνται μειωμένης καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων, έστειλα χθες το βράδυ μήνυμα στην κα. Σώκου (σσ: γραφείο τύπου αναπλ. Υπουργού) και της ζήτησα να προσθέσει μερικά παραδείγματα, όπως μου είπατε.
Σήμερα το πρωί με πήρε τηλέφωνο ο κ. Οικονόμου και με πολύ έντονο ο ύφος μου είπε ότι με την καθυστέρηση αποστολής του ΔΤ ταλαιπωρούμε τον κόσμο άσκοπα και ότι δεν ανέχεται λογοκρισία κανενός είδους.
Τέλος, μου είπε ότι δεν πρόκειται να προσθέσει παραδείγματα και να το κάνουμε εμείς. Πώς να το χειριστώ?»

Ο κ.Βεργίτσης παραιτήθηκε σήμερα το βράδυ.

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…