Γιώργος Γεωργίου για Ολυμπιακό: "Με αυτούς τους παίκτες που έχει τώρα γελάει ο κόσμος…"

Σκληρή κριτική άσκησε ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργίου στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό με αφορμή την απογοητευτική του εμφάνιση στο Champions League κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

5a16da741dc5241c148b45b4

Σε άρθρο γνώμης του στο spotdog.gr, ο Γεωργίου σχολιάσε τα όσα έκανε εντός γηπέδου χθες ο Ολυμπιακός καταλήγοντας με την εξής φράση: «Με αυτούς τους παίκτες που έχει τώρα γελάει ο κόσμος…».

Ολόκληρο το άρθρο Γεωργίου:

«Τελικά το γνωστό παλιό σλόγκαν επαληθεύτηκε: Οι δύο πρώτοι στους 16, ο τρίτος στο ΟΥΕΦΑ και ο τέταρτος στον… Πειραιά. Ήθελα όμως να ‘ξερα οι λίγοι εναπομείναντες, αμετανόητοι φίλοι του Ολυμπιακού κατάλαβαν χθες ότι οι παίκτες που έχει τώρα η ομάδα είναι για να κερδίζουν μόνο τον Πλατανιά, τον Λεβαδειακό, άντε και τη Ριέκα;

Και μετά να βγαίνουν οι φυλλάδες και να γράφουν Φορτούνης ο νέος Καραπιάλης, Κούτρης ο νέος Γεωργάτος, Νικολάου ο νέος Μπονούτσι και Κιελίνι… Αλήθεια, όλα αυτά τα παραμύθια, πόση τεράστια ζημιά κάνουν στον Ολυμπιακό. Και σας ρωτάω: Έχετε δει καμιά σοβαρή ομάδα να παίζει με ψευτοεννιάρι, δηλαδή, με ψευδοροφή;

Και να λεγα ρε παιδί μου ότι η Σπόρτινγκ ήταν κάποια σπουδαία ομάδα, κάποιο φόβητρο. Π@π@ρι@ μάντολες!!! Μια συνηθισμένη καλούτσικη ομάδα, με τα προτερήματά της στην επίθεση, αλλά και με τις κραχτές αμυντικές αδυναμίες της. Όμως, με ποιους επιθετικούς και με ποια χαφ να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός τις αδυναμίες που είχε πίσω η Σπόρτινγκ; Με τον Καρσελά και τον Φορτούνη; Με τον Ζιλέ και τον Ταχτσίδη; Μόνος του ο Πάρντο δεν μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω.

Αντίθετα, τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσίασε πάλι χθες ο Ολυμπιακός, τις εκμεταλλεύτηκαν ιδανικά οι επιθετικοί και οι χαφ της Σπόρτινγκ. Βρήκαν απέναντί τους τον Ένγκελς, τον Μποτία, τον Φιγκέιρας και ειδικά αυτόν τον Κούτρη και την πλήρωσε τελικά ο φουκαράς ο Προτό που τον εκτελούσαν οι Πορτογάλοι εν ψυχρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει αυτό το πολύ σημαντικό που είχε κάποτε, κυρίως με τον Βαλβέρδε. Δεν μπορεί να επιβάλλει το παιχνίδι του. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν γίνεται κυρίαρχος, είναι συνεχώς κομπάρσος. Πού οφείλεται αυτό; Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια. Δεν έχει τους κατάλληλους παίκτες. Δεν έχει Γκαλέτι, δεν έχει Τζόρτζεβιτς, δεν έχει Κοβάσεβιτς, δεν έχει Λούα Λούα, δεν έχει Μιραλάς, δεν έχει Μέλμπεργκ. Με αυτούς τους παίκτες που έχει τώρα γελάει ο κόσμος…»

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…