«Γιούγκερμαν» για θεατές με προβλήματα ακοής στο θέατρο Πορεία

Δυνατότητα ισότιμης και ανεμπόδιστης παρακολούθησης της θεατρικής παράστασης «Γιούγκερμαν» με υπέρτιτλους στην ελληνική στο θέατρο Πορεία την Παρασκευή 17/5. 

γιουγκερμαν

Το Θέατρο Πορεία διαχρονικά έχει επιδείξει ευαισθησία απέναντι σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συμμετέχοντας σε συλλογικές ενέργειες ή λαμβάνοντας πρωτοβουλίες για ανάλογες δράσεις. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν μετατροπές που κατέστησαν την Κεντρική Σκηνή του θεάτρου πλήρως προσβάσιμη σε θεατές με κινητικά προβλήματα. Οι εργασίες αναβάθμισης της προσβασιμότητας στο θέατρο πραγματοποιήθηκαν με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Παράλληλα, η κεντρική παράσταση του θεάτρου «Γιούγκερμαν», θα συνοδευτεί από υπέρτιτλους στα ελληνικά την Παρασκευή 17 Μαΐου και την ερχόμενη χειμερινή περίοδο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες απευθυνόμενη σε θεατές με προβλήματα ακοής.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι κάθε Πέμπτη προβάλλονται υπέρτιτλοι στα αγγλικά για τους αγγλομαθείς κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

Info:

Θέατρο Πορεία:

Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69

Πλατεία Βικτωρίας

Τηλέφωνα Ταμείου:

210 8210991, 210 8210082

www.poreiatheatre.com

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…