Γιώργος Τράγκας: Eπιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Επιδείνωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορoνοϊό στη ΜΕΘ του “Σωτηρία”
 

NewsRoom 11/12/2021 | 11:39

Εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος προσβλήθηκε από κορονοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», από την καρδιακή επιπλοκή που υπέστη, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα, με αποτέλεσμα να του τοποθετήσουν στεντ.

Ο Γιώργος Τράγκας, που δεν είχε εμβολιαστεί, νοσηλευόταν από την αρχή στη ΜΕΘ με υποστήριξη οξυγόνου όμως οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωληνωσή του καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος αναφέρει για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ότι είναι «εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων».

Η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»:

«Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος #Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!".