Γιώργος Ψυχογιός: «Πήρα για δέκα παραστάσεις 67 ευρώ» (video)

«Είχαν τόση δύναμη οι κακοποιητές που το “τρως”, είναι τόσο αγαπητοί στον κόσμο αυτοί οι άνθρωποι, πού να τολμήσεις να μιλήσεις;», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

ψυχογιος

Ο Γιώργος Ψυχογιός μίλησε στο Mega Καλημέρα και στην Ελένη Μουστάκη για την κακοποίηση που βίωσε στο ξεκίνημα του ως ηθοποιός, το κίνημα MeToo και τις εξευτελιστικές αμοιβές στο θέατρο. 

«Από το δημοτικό έλεγα ποιήματα, έκανα μιμήσεις, αλλά περισσότερο είναι η ανάγκη του ανθρώπου να κάνει θέατρο», ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί, με ρωτούσαν το όνομά μου και έβαζα τα κλάματα. Η μαμά μου ήθελε να γίνω ένας κάλος υδραυλικός και στα μάτια της ανέβηκα όταν έπαιξα για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 1198».

«Έχω μείνει πολλές φορές απλήρωτος. Έχω πάρει για όλες τις πρόβες και δέκα παραστάσεις 67 ευρώ. Η κακοποίηση δυστυχώς υπάρχει και την ώρα που παίζεις, είναι πολύ βίαιο και κακοποιητικό. Το κοινό σίγουρα έχει ακούσει να μου μιλούν άσχημα την ώρα της παράστασης και βωμολοχίες και πράξεις βίαιες. Είχαν τόση δύναμη οι κακοποιητές που το “τρως”, είναι τόσο αγαπητοί στον κόσμο αυτοί οι άνθρωποι, πού να τολμήσεις να μιλήσεις; Έχουν κλάψει στην αγκαλιά μου πολλές κυρίες στα παρασκήνια», πρόσθεσε.

«Έπεσα από τα σύννεφα γιατί γνώρισα μια κοπέλα που ήταν θύμα βιασμού και είναι πολύ καλή φίλη. Λένε, “μιλάει γιατί θέλει δημοσιότητα”. Ποια δημοσιότητα; Να πηγαίνεις στο δικαστήριο να περιγράφεις τι έχεις ζήσει; Μήπως να ακούσουμε λίγο και τα θύματα;», σχολίασε στο τέλος.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…