Γιώργος Παπαδάκης: Μου είπαν να ψάξω τη σχέση της διάρρηξης στο σπίτι μου με τη δολοφονία Καρολάιν (video)

Έλεγαν, ψάξε γιατί αυτοί που μπήκαν στο σπίτι σου έχουν σχέση με τη δολοφονία Καρολάιν» - Τι απάντησαν οι Αρχές στον Παπαδάκη

image 2

Αποκαλυπτικό υπήρξε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του στον ANT1 με αφορμή μία συζήτηση για την υπόθεση δολοφονίας Καρολάιν.

Συγκεκριμένα, εκμυστηρεύτηκε πως «Έτυχε την εποχή εκείνη να έχω μία προσωπική ταλαιπωρία στο σπίτι μου, μία διάρρηξη. Κάποιοι, με μήνυμα που μου στέλνανε από μία ειδική εφαρμογή που η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν μπόρεσε να τη βρει, ενέπλεκαν την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν με τη διάρρηξη στο σπίτι μου, και αυτό το λέω για πρώτη φορά».

»Προσπάθησαν να δείξουν είναι στο ίδιο κύκλωμα. Έλεγαν, ψάξε γιατί αυτοί που μπήκαν στο σπίτι σου έχουν σχέση με τη δολοφονία Καρολάιν».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Παπαδάκης, όταν έλαβε αυτό το μήνυμα θεώρησε πως έπρεπε να το κάνω γνωστό στις αρχές.

«Μόλις πήγα και μίλησα με κάποιους ανώτατους αξιωματικούς μου είπαν: ”Παπαδάκη, ξέρουμε ποιος είναι ο δολοφόνος και σε λίγες μέρες θα ομολογήσει”. Τους έλεγα πείτε μου δε θα πω τίποτα. Και δεν μου είπαν τίποτα, περιμένανε λίγο για να δέσουν την υπόθεση», συμπλήρωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…