Γιώργος Παπαδάκης: Είπε αυτό που πρέπει για το ταξίδι Κασσελάκη στην Αμερική (video)

Ο Γ. Παπαδάκης έριξε τα «καρφιά» του σε πολλούς συναδέλφους του

papadakis

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Αμερική για κάποιες προσωπικές υποθέσεις και η αλήθεια είναι ότι πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ψάχνουν να βρουν τον ακριβή λόγο του ταξιδιού, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι «πάει για να φέρει τα χειμωνιάτικα στην Ελλάδα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης στο «Καλημέρα Ελλάδα», σήμερα Τρίτη (17/10), φαίνεται ότι έφτασε στα όρια του και ξέσπασε κατά των συναδέλφων του που επιλέγουν να ασχοληθούν με αυτά, τα όχι και τόσο σημαντικά ζητήματα, χωρίς να τους ενδιαφέρουν να εμβαθύνουν καθόλου στο πολιτικό κόμμάτι.

«Εγώ δεν εξετάζω και δεν θα μπω στη διαδικασία αν έχει σπίτι, τι σπίτι είναι, γιατί πήγε στην Αμερική… Δεν με ενδιαφέρει τι πάει να κάνει, δεν με ενδιαφέρει σε τι σπίτι μένει», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Όταν η Μαρία Αναστασοπούλου επισήμανε χαρακτηριστικά πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πήγε στην Αμερική για να φέρει τα χειμωνιάτικα ρούχα, ο παρουσιαστής αντέδρασε λέγοντας: «Ναι μωρέ κι εσύ… Άντε παράτα μας από εκεί. Θα το πουν οι επόμενοι μετά αυτό».

«Από εμένα το ακούς για τα χειμωνιάτικα;», ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης διευκρίνισε: «Δεν θέλω να το συζητάω. Δεν με αφορά.

Θα κάτσω να ασχοληθώ με τα χειμωνιάτικα των πολιτικών προσώπων; Εγώ μένω στο πολιτικό καθαρά».