Γιατί τους κάνει ότι θέλει ο Φουρθιώτης; (video)

Διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας και απόπειρα εκβίασης-Η κομπίνα του «Συν-Εργασία», η πλαστή ταυτότητα ΕΣΗΕΑ, παρά το δικαστικό παρόν και παρελθόν. Κυβέρνηση ΕΣΗΕΑ, ΕΣΡ, κινήθηκαν μόνο όταν η υπόθεση... άρχισε να βρωμάει

fourthiotis 0 1

Δεν έφτανε η κομπίνα του «Συν-Εργασία», που δήλωνε μισθούς 80.000 ευρώ για να καλύψει το κράτος το 60%, επεκτάθηκε και στην επιστρεπτέα προκαταβολή καθώς εταιρίες του έκαναν συμπληρωματική δήλωση, εμφανίζοντας πτώση τζίρου λόγω πανδημίας. Όταν τον ανακάλυψαν, απειλούσε ακόμα και τον Σταϊκούρα. Είχε προηγηθεί απειλή στον Υπουργό Γ. Βρούτση ότι θα τον διώξει. Ο Υπουργός εντέλει εκδιώχθηκε.

Ο Φουρθιώτης έχει ήδη αρχίζει να πιέζει και την Γ.Γ. Στρατινάκη, ενώ μετά άρχισε να την αγιογραφεί. Ένας από τους δήθεν εργαζόμενους των οποίων εκτοξεύτηκαν οι μισθοί, δήλωσε στο Documento πως δεν υπέγραψε καμιά συμφωνία. Μπήκε σε υποψίες με την αλλαγή στάσης του Φουρθιώτη και ζήτησε να του γνωστοποιηθούν οι ενέργειες της Στρατινάκη. 

Η Στρατινάκη δήλωσε ότι πέρασε: «τα βασανιστήρια του Ταντάλου με αυτή την ιστορία». Στο ερώτημα μας τι εννοεί, απέφυγε να απαντήσει 

Η Περίεργη αδράνεια των θεσμών δεν σταματά εδώ

12/4/2018  Ο Φουρθιώτης καταγγέλει στο ΕΣΡ τον Φ. Βρυώνη για offshore, μέσω των οποίων φέρεται να ελέγχει ραδιοτηλεοπτικές δραστηριότητες. To EΣΡ είχε αρμοδιότητα να ερευνήσει όσα κατήγγειλε ο Φουρθιώτης. Έκανε κάτι; Ύστερα ο Φουρθιώτης γίνεται πρόεδρος… του Party FM που το 2018 άνηκε στον Βρυώνη. Παρόμοια ολιγωρία εμφανίζει και η ΕΣΗΕΑ. Η πρόεδρος Μαρία Αντωνιάδου γνώριζε πως ο Φουρθιώτης χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα της ένωσης. Η αφωνία συνεχιζόταν  ώσπου, η πλευρά Φουρθιώτη απείλησε την ΕΣΗΕΑ ότι θα κινηθεί νομικά. Ως εκ θαύματος η ΕΣΗΕΑ αντέδρασε με ανακοίνωση. Ο Κ. Τασούλας πήγε εξίσου καθυστερημένα στον εισαγγελέα σχετικά με την απόπειρα εξαπάτησης. Οι αντιδράσεις της κυβέρνησης ξεκίνησαν μετά τις αποκάλυψη Βρούτση.

Ο Υπουργός Κ. Χατζηδάκης παραδέχθηκε ότι τα χρήματα που έλαβε ο Φουρθιώτης, δεν έχουν εισπραχθεί από το δημόσιο και ότι ο έλεγχος επισπεύστηκε επειδή δημιουργήθηκε θόρυβος. 
 Όλη αυτή η χαρακτηριστικά αργή αντίδραση, για κάποιον που έχει απασχολήσει την δικαιοσύνη, 30 φορές, ενώ σε βάρος του διεξάγονται τέσσερις εισαγγελικές έρευνες, οι τρεις μετά από ρεπορτάζ του Documento.

Διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας και απόπειρα εκβίασης-Η κομπίνα του «Συν-Εργασία», η πλαστή ταυτότητα ΕΣΗΕΑ, παρά το δικαστικό παρόν και παρελθόν. Κυβέρνηση ΕΣΗΕΑ, ΕΣΡ, κινήθηκαν μόνο όταν η υπόθεση… άρχισε να βρωμάει

Γιατί τους κάνει ότι θέλει ο Φουρθιώτης;

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…