Γιατί θέλουν όλοι να πιούν ποτό με τον Κουτσούμπα; Μητσοτάκης και Τσίπρας «ψηφίζουν» τον ίδιο παρτενέρ (video)

Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Κουτσούμπα;

κουτσούμπα

Αρκετές συζητήσεις είχε προκαλέσει πριν λίγες εβδομάδες ο Αλέξης Τσίπρας, όταν απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είχε πει ότι αν έπρεπε να διαλέξει έναν από τους αντίπαλους πολιτικούς αρχηγούς για να πιουν ένα ποτό, θα διάλεγε τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Το θέμα είχε συζητηθεί αρκετά σε «παραπολιτικό» επίπεδο, όμως σήμερα, επανήλθε, αφού σε αντίστοιχη ερώτηση που έγινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη η απάντηση που έδωσε ήταν ίδια, εξηγώντας ότι ο λόγος που θα ήθελε να πιει ένα ποτό με τον Δημήτρη Κουτσούμπα είναι για να καταλάβει πώς μπορεί κάποιος να είναι κομμουνιστής το 2023.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Όπως και να’χει πάντως, η δημοφιλία που έχει ο ΓΓ του ΚΚΕ φαίνεται πως «περνάει» και στους αντιπάλους του.

Άλλωστε, το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάνει «γκελ» στον κόσμο, φαίνεται πως το αντιλαμβάνεται πρώτο και καλύτερο το ίδιο του το κόμμα, αφού φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα προεκλογικό σποτ όπου ο ΓΓ μιλάει απευθείας στον κόσμο με σκοπό να «περάσει» το πολιτικό του μήνυμα.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή κίνηση στα κομματικά χρονικά του ΚΚΕ, λόγω συγκεκριμένων περιόδων της ιστορίας του, ξόρκιζε εδώ και δεκαετίες κάθε ίχνος «προσωπολατρείας» ή έστω προσωποποίησης του πολιτικού του χώρου. Η ανάδειξη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο «πρόσωπο» του ΚΚΕ, δίνει το στίγμα ότι η επικοινωνιακή πολιτική του κόμματος κινείται σε διαφορετική κατεύθυνση απ’ ό,τι παλαιότερα.

 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…