Γιατί ο Πρέκας δεν μπορεί να πιει πορτοκαλάδα στα Εξάρχεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη εμφανίστηκε ο Κώστας Πρέκας, παίρνοντας θέση για όλα τα τρέχοντα εθνικά ζητήματα, την κατάσταση στα Εξάρχεια και τη δολοφονική επίθεση εναντίον του. Αιτιολόγησε δε -με το δικό του μοναδικό τρόπο- γιατί κανένας Έλληνας δεν μπορεί να... πιει πορτοκαλάδα στα Εξάρχεια.

58511be11dc524e0238b4577

Κατά τα λεγόμενά του, στις 7 Νοεμβρίου δέχθηκε δολοφονική επίθεση στα Εξάρχεια, όταν θέλησε να παρευρεθεί στη θεατρική παράσταση ενός φίλου του.

«Στα Εξάρχεια ζουν τραμπούκοι, δολοφόνοι, παρακράτος που δεν αφήνουν κανέναν Έλληνα να πει πορτοκαλάδα. Απευθύνομαι στον κ. Τόσκα: Τι θα γίνει; Θα πρέπει να δείξουμε ταυτότητα για να περάσουμε; θα πρέπει να βάλουμε κάγκελα στην Πατησίων;» διερωτήθηκε και ξεκίνησε την αφήγηση.

Ο ηθοποιός πήρε ταξί για να πάει στην παράσταση και στο ύψος της πλατείας των Εξαρχείων σταμάτησε για να μάθει από κάποιον περαστικό οδηγίες, με σκοπό να φτάσει εγκαίρως στο θέατρο. Όταν ρώτησε -μέσα από το ταξί- για το πού βρίσκεται το θέατρο, ο περαστικός αντί να τον βοηθήσει, τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο πρόσωπο. 

Η περιγραφή του, προκάλεσε ερωτήματα ακόμα και στον Αναστασιάδη, αφού ο παρουσιαστής απόρησε για το αν ο δράστης κυκλοφορούσε με μια σιδερογροθιά περασμένη στο χέρι του. «Καλά, αυτός κυκλοφορούσε στα καλά καθούμενα με σιδερογροθιά;» ρώτησε, με τον Πρέκα να απαντά: «Κοίταξε, εκεί

όλοι

οπλοφορούν».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός είπε ότι σε δευτερόλεπτα μαζεύτηκε ολόκληρη συμμορία. «Ευχαριστώ τον οδηγό του ταξί που έφυγε αμέσως γιατί μετά ερχόταν συμμορία» είπε, συμπληρώνοντας πως ο δράστης «σφύριξε» και μαζεύτηκαν «10, 15, ή 7 άτομα».

«Αν δεν έφευγε ο οδηγός θα γινόταν λιντσάρισμα…» επισήμανε ο Αναστασιάδης και ο Πρέκας διευκρίνισε: «Θα ήμουν νεκρός».

Και κάπως έτσι, ο κ. Πρέκας αποκάλυψε ότι σε συνομιλία του με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., του είπε: «Θα πρέπει από αύριο να οπλοφορώ αλλά εγώ έχω τη δύναμη να το χρησιμοποιήσω», ενώ κατέληξε λέγοντας προς την Δούκισσα Νομικού: «Είπες πως είμαι γενναίος… Αγάπη μου, γενναίος είναι όλος ο ελληνικός λαός».

Δείτε τον:


Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…