Γιατί ο Πορτοσάλτε φοβάται να μιλήσει για νεοναζί και στρατιώτες του Τάγματος Αζόφ;

Πες το βρε Άρη, μην ντρέπεσαι...

Aris Portosalte

Πήρε θέση ο Άρης Πορτοσάλτε για την εκπροσώπηση του ναζιστικού Τάγματος του Αζόφ στην ελληνική βουλή.

Όχι πως περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ μίλησε για να ξεπλύνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη από τις ευθύνες που φέρει για την ιστορική, σημερινή ημέρα ντροπής.

Με ανάρτηση του ο Πορτοσάλτε ρίχνει το φταίξιμο για την παρουσία των νεοναζί στο ελληνικό κοινοβούλιο στον Ζελένσκι και όχι στην Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ατόπημα της Ουκρανικής Προεδρίας. Το ελληνικό Κοινοβούλιο προσκάλεσε μόνο τον Πρόεδρο Ζελένσκι. Αχρείαστα τα βίντεο με τους στρατιώτες του Ουκρανικού κράτους. «Θόλωσαν» το μήνυμα, ακόμη κι αν η πρόθεση ήταν να επισημανθεί η ιστορική φιλία.
Απογοήτευση..»
, αναφέρει αναλυτικά στο μήνυμά του ο Άρης Πορτοσάλτε.

Εκείνο όμως που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως ο δημοσιογράφος αν και δηλώνει απογοητευμένος από την παρουσία των νεοναζί του Αζόφ στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν τολμά να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

«Αχρείαστα τα βίντεο με τους στρατιώτες του Ουκρανικού κράτους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πορτοσάλτε. Για κάποιο λόγο ο δημοσιογράφος φοβάται να μιλήσει για νεοναζί και στρατιώτες του Τάγματος Αζόφ.

Πάντως αν στην ελληνική βουλή μιλούσαν απλά «στρατιώτες του Ουκρανικού κράτους», όπως ο ίδιος αναφέρει, δεν υπάρχει λόγος για απογοητεύσεις και όλο αυτό τον σάλο.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη