DS

Dimitris Soultas

Γιατί να μιλήσει ο Άδωνις όταν εκπροσωπείται με τέτοιο πάθος από τον Αυτιά;

Ο Γιώργος Αυτιάς που η πιο ζόρικη φάση που πέρασε το τελευταίο δίμηνο ήταν ίσως ότι δεν πέτυχε το μακιγιάζ πριν βγει στον αέρα, εγκαλεί τους γιατρούς των εντατικών

4892512

Ο Γιώργος Αυτιάς που κάθε Σαββατοκύριακο υποδύεται τον δημοσιογράφο είχε στην εκπομπή του καλεσμένους δύο γιατρούς, ένας εκ των οποίων ο διευθυντής της ΜΕΘ στο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.

Δεν χρειάζεται να πω τι πέρασαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές- και σε ένα βαθμό συνεχίζουν να περνούν – τους τελευταίους δύο μήνες στις εντατικές. Παρών σε τρίτο παραθύρι και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο γιατρός εκφράζει την ανησυχία του για το άνοιγμα της αγοράς και εκεί ο Αυτιάς αντί να ακούσει τον γιατρό του λέει και μάλιστα με ύφος: “Δεν θα κλείσουμε την αγορά, δεν θα βάλουμε την αγορά στην εντατική για να είστε εσείς (οι γιατροί δηλαδή) σίγουροι, ωραίοι και αραχτοί”.

 

Ο Γεωργιάδης προφανώς παρέμεινε σιωπηλός. Γιατί να μιλήσει άλλωστε, αφού εκπροσωπείται με τέτοιο πάθος απ’ αυτόν που υποτίθεται ότι τον καλεί για να τον ελέγξει ως φορέα της εξουσίας; Το πρόβλημα είναι ότι οι δύο γιατροί κάθησαν και τον άκουγαν και απάντησαν με ένα σχεδόν απολογητικό ύφος, αντί να τον διαολοστείλουν και να αποχωρήσουν από την εκπομπή. 

Ο Γιώργος Αυτιάς που η πιο ζόρικη φάση που πέρασε το τελευταίο δίμηνο ήταν ίσως ότι δεν πέτυχε το μακιγιάζ πριν βγει στον αέρα, εγκαλεί τους γιατρούς των εντατικών, που έχουν λιώσει από τις υπερωρίες ότι αυτό που επιδιώκουν είναι να είναι “ωραίοι και αραχτοί”.

Και μετά απορούμε γιατί ως δημοσιογράφοι έχουμε απαξιωθεί από την κοινωνία.

Γιατί μας φτύνουν και εμείς χαμογελάμε για το δροσερό ψιλόβροχο.

* Αναδημοσίευση από την προσωπική σελίδα στο Facebook του Dimitris Soultas – Soulta Ferta

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ