Newsroom

Newsroom

Γιατί γυρίζει τη Δευτέρα στην Αθήνα ο παιδοκτόνος, τί απαντά ο φίλος του Νικολάι (δείτε βίντεο)

Στην Αθήνα επιστρέφει αύριο Δευτέρα, προκειμένου να δικαστεί την Τρίτη για υπόθεση ναρκωτικών στην Ευελπίδων, ο δολοφόνος της μικρής Άννυ,…

paidoktonos 6

Στην Αθήνα επιστρέφει αύριο Δευτέρα, προκειμένου να δικαστεί την Τρίτη για υπόθεση ναρκωτικών στην Ευελπίδων, ο δολοφόνος της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ (Σάββας) Μπαργκαρντζίεφ. Σχετικό σήμα έχει κοινοποιηθεί σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας, ενώ σε επιφυλακή για την ασφαλή μεταγωγή του 27χρονου βρίσκονται και οι φυλακές Κέρκυρας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο παιδοκτόνος παραμένει απολύτως ψύχραιμος. Την ίδια ώρα, «κλειδί» αναμένεται να αποτελέσει η μαρτυρία του φίλου του, Νικολάι, από τον οποίο οι ελληνικές αρχές αναμένεται να ζητήσουν να καταθέσει εκ νέου όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τον τρόπο και τις συνθήκες θανάτου της μικρής Άννυς.

Στο μεταξύ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha ο Νικολάι υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να πει τι συνέβη στην 4χρονη Άννυ, καθώς δεν ήταν στην Ελλάδα όταν έγινε το ειδεχθές έγκλημα, ωστόσο ρίχνει ευθέως τις βολές του στον 27χρονο παιδοκτόνο λέγοντας «αυτός μου τα είπε όλα»

Όσον αφορά τους ισχυρισμούς της μητέρας της 4χρονης ότι τους ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην καταθέσει στην αστυνομία, ο Νικολάι απαντά πως η μητέρα λέει ψέματα και θέλει να του κάνει κακό.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…