Γιατί το «Έτερος Εγώ» δεν πήγε στο Netflix; - H απάντηση του Σωτήρη Τσαφούλια (video)

«Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι», εξήγησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας. 

NewsRoom 16/07/2021 | 14:16

Ο δημιουργός της σειράς εξήγησε στο podcast του Λάμπρου Φισφή «Παρακαλώ υποδεχτείτε...» τι πήγε στραβά στη συμφωνία που είχε κάνει με το Netflix. Όπως αποκάλυψε η συνεργασία δεν προχώρησε, όχι για οικονομικούς λόγους αλλά γιατί η Cosmote TV έβαλε όρους που δεν αποδέχτηκε το Netflix.

«Η προσφορά του Netflix δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα, ούτε με το δύο, οπότε το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Υπήρχαν πολλά εμπόδια. Αρχικά, η πρόθεση της πλατφόρμας ήταν να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι που φυσικά η εταιρεία δεν δέχτηκε και έτσι και οι δύο πλευρές έχασαν πολύ χρόνο για να βρουν την χρυσή τομή», προσθέτει.

«Το πράγμα ξεκίνησε να χαλάει, όταν η Cosmote TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους -οι οποίοι από την πλευρά μου ήταν απόλυτα σεβαστοί-, το Netflix να παίξει την σειρά παντού στον κόσμο εκτός από την Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, δεν δέχτηκαν κάτι τέτοιο».

«Για να μπει το Netflix στην μυθοπλασία μίας χώρας, το ενδιαφέρει να παίξει κυρίως σε αυτή την χώρα. Να πάρει ελληνικό προϊόν και να μην το δείξει στην Ελλάδα; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», σχολίασε στο τέλος.