Γιατί ενοχλήθηκε ο αγανακτισμένος Κουμουτσάκος από το μήνυμα του Έντι Ράμα;

Σε μία οργισμένη δήλωση κατά του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα προχώρησε ο… πάντα ψύχραιμος τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος…

koumoutsakos

Σε μία οργισμένη δήλωση κατά του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα προχώρησε ο… πάντα ψύχραιμος τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

“Επι 12 ημέρες η στάση, οι αποφάσεις, οι δηλώσεις του αλβανού πρωθυπουργού Ε. Ράμα, ήταν απαράδεκτες και προκλητικές. Έριχναν λάδι στη φωτιά. Αποκορύφωμα η χθεσινή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την ημέρα της κηδείας του Κ. Κατσίφα. Η κυβέρνηση όμως σιωπά. Έτσι τον αποθρασύνει”, ανέφερε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ας δούμε όμως τι ήταν αυτό που προκάλεσε την ιερή αγανάκτησή του.

Σε έναν διάλογο που είχε ο Έντι Ράμα στο Facebook με έναν (εξίσου αγανακτισμένο με τον Γιώργο Κουμουτσάκο) συμπατριώτη του που υποστήριζε πως η Αλβανία “ξεφτιλίστηκε ως έθνος” λόγω της παρουσίας Ελλήνων εθνικιστών στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γκαζμέντ Καπλάνι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους “καλοσυνάτους” κατοίκους των Βουλιαράτων που “είναι σεβαστοί και αναντικατάστατοι πολίτες της Αλβανίας”, σχολίασε πως αυτοί που ήρθαν για να προκαλέσουν ντρόπιασαν τη δική τους σημαία, και όχι την Αλβανία, και κατέληξε:

“Μην σε νοιάζει γιατί δεν ξεφτιλίζεται η Αλβανία από κάποιους άξεστους, που ζουν σαν ύαινες και τρέφονται σαν κοράκια. Είναι κάτι μίζερες υπάρξεις που βεβηλώνουν τον νεκρό που υποτίθεται πως τιμούν και βεβηλώνουν την τιμή και το όνομα του δικού τους έθνους – ένα έθνος που έχει δώσει τόσα πολλά στην ανθρωπότητα. Ένα έθνος που δεν ήταν ποτέ και ποτέ δεν μπορεί να είναι εχθρός μας. Ένα έθνος που οι Αλβανοί βρήκαν καταφύγιο σε ώρα ανάγκης όπως και οι Έλληνες έχουν βρει σε μας καταφύγιο σε ώρα ανάγκης. Η χώρα αυτή (σσ. Ελλάδα), όπως και κάθε χώρα, έχει την δυστυχία να έχει τα δικά της γουρούνια και γαιδούρια”.

Δηλαδή, αυτό που προκάλεσε την αγανάκτηση του Γιώργου Κουμουτσάκου ήταν το μήνυμα του Αλβανού πρωθυπουργού ότι κάθε χώρα έχει τους δικούς της εθνικιστές, τα δικά της γουρούνια και γαϊδούρια, τους δικούς της ντροπιαστικούς ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι ανώτεροι επειδή μισούν τις χώρες των άλλων.

Έχει δίκιο ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Είναι ένα εξοργιστικό, προκλητικό μήνυμα, αν είσαι ένας από αυτούς.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ