Γιατί δεν πρέπει να σουρώνουμε τα μακαρόνια

Όπως επισημαίνουν μάγειρες το να πετάμε το νερό από τα βρασμένα μακαρόνια είναι μεγάλο λάθος

5ab3d1601dc524a3618b45bf

Το νερό αυτό είναι ιδανικό για να φτιάξουμε μια νόστιμη σάλτσα, αφού το άμυλο που έχει απελευθερωθεί στο υγρό λειτουργεί ως πυκνωτής, βοηθώντας έτσι τη σάλτσα να δέσει και να γίνει πιο κρεμώδης.

Επομένως αντί να το χύνουμε στον νεροχύτη, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μερικές κουταλιές για να τις χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια στη σάλτσα.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…