Newsroom

Newsroom

Γιατί τo "1965" είναι προσωπική εμπειρία από μόνο του…

Δύο βήματα από τον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, κρυμμένο πίσω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, ξεκίνησε το 1965 ως…

img 4196

Δύο βήματα από τον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, κρυμμένο πίσω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, ξεκίνησε το 1965 ως μαγειρείο ο «Παρνασσός».  
Σε αυτόν τον ζεστό πεντακάθαρο χώρο του παλιού μαγειρείου, από το καλοκαίρι του 2013, μια παρέα νέων με μεράκι για την μαγειρίκη ενσωματώσαν και το νέο μαγαζί “1965”, το οποίο παίρνει τη σκυτάλη από το μαγειρείο τα απογεύματα και συνεχίζει ως αργά το βράδυ. 
Ως κύρια φιλοσοφία μας είναι το μαγαζί να προσφέρει την ασύλληπτη φρεσκάδα όλων των προϊόντων, με  τιμές που είναι κάτι παραπάνω από τίμιες και να συνδυάσουμε  την ποιότητα του φαγητού και του ποτού με τις χαμηλές τιμές και με τις ιδιαίτερα πρωτότυπες ιδέες στους μεζέδες. 
 Η “παρεϊστικη” ατμόσφαιρα , ο όμορφος  χώρος με τις μεγάλες του τζαμαρίες  που σε φέρνουν σε αρμονία με τον έξω χώρο, με τα στρωμένα τραπεζάκια για τις μεγάλες παρέες, όπου οι  κουβέντες και τα  γέλια  των ανθρώπων κάθε ηλικίας  μπορούν να αναμιχθούν, και σε συνδυασμό με τις  πολλές εμπνεύσεις του στα φαγητά είναι βέβαιο πως θα ανεβάσουν  αμέσως  τη διάθεση σας. 
Σας προτείνουμε να στρέψετε τις  γευστικές σας προτιμήσεις σας σε μεζέδες  όπως σουτζούκι σε πιτούλες ή παστουρμά για να κατέβουν οι πρώτες μπύρες, θαλασσίνα για να συνοδεύσουν το ούζο, και με το αποκορύφωμα των μεζέδων το σαγανάκι μας, γραβιέρα σε κρούστα βρώμης και παπαρουνόσπορο με μαρμελάδα αποξηραμένου σύκου. 
Με όλα τα παραπάνω, με πολλή όρεξη, καλή διάθεση, κάθε εβδομάδα, το “1965” είναι ένα μαγαζί, μοναδικό διαμάντι, που όταν θα έρθετε μια φορά  θα θέλετε, να ξαναέρθετε.

https://www.facebook.com/parnassos1965
 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…