Newsroom

Newsroom

Γιαούρτι και Ελαιόλαδο: «Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή»

Μετά το γάλα, ήρθαν στα ΑΒ και είναι ακριβώς όπως τα επέλεξαν οι καταναλωτές.

giaourti

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζουμε την καινοτόμα συνεταιριστική πρωτοβουλία “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή”* και τα προϊόντα που οι ίδιοι οι καταναλωτές διαμόρφωσαν ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, γιατί θέλουμε να είμαστε σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών, αλλά και των πελατών μας, δημιουργώντας αξία για αυτούς, με στόχο να έχουν πάντα αυτό που χρειάζονται και επιθυμούν. Έτσι, μετά το φρέσκο γάλα σε δυο κωδικούς, πλήρες και ελαφρύ, σειρά έχουν το γιαούρτι και το ελαιόλαδο.

Για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις 100% ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, στα ΑΒ θα βρεις στραγγιστό γιαούρτι 2% και 10%. Γιαούρτι από τοπικές φάρμες με ελεγχόμενες πρακτικές ευζωίας, και με τη διατροφή των αγελάδων να είναι πλούσια σε Ω3 και πρωτεΐνες.

Αλλά και για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις 100% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μπορείς, πλέον, να ανακαλύψεις δυο νέους κωδικούς, εξαιρετικό παρθένο και βιολογικό εξαιρετικό παρθένο. Ελαιόλαδο πολυποικιλιακό, από ελληνικούς παραδοσιακούς ελαιώνες, με βασικές ποικιλίες την Κορωνέικη και τη Μεγαρίτικη.

Και πάντα με την “υπογραφή” των καταναλωτών, τη δική σου υπογραφή! Και βέβαια, όπως σε κάθε προϊόν της πρωτοβουλίας “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή”, η τιμή τους έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ανταμείβει δίκαια τον παραγωγό!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, φέραμε πρώτοι στα καταστήματά μας τα προϊόντα της πρωτοβουλίας “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή”, προϊόντα που διαμορφώνονται με βάση κριτήρια που επιλέγουν οι ίδιοι οι καταναλωτές και αφορούν στη βιωσιμότητα, τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη, την εκπαίδευση, τη δεοντολογία, το σεβασμό στο περιβάλλον και τις καλές πρακτικές, τη δέσμευση και την ευθύνη. Προϊόντα για τα οποία οι καταναλωτές γίνονται οι “πρωταγωνιστές” και συμμετέχουν στο ταξίδι της δημιουργίας τους, από την παραγωγή έως το ράφι. Προϊόντα διαλεχτά, από την ελληνική γη, που κάνουν τη διαφορά και αποδεικνύουν έμπρακτα τη φροντίδα μας στον τόπο μας και τους Έλληνες παραγωγούς μας.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι.

Και είναι ωραίο να απολαμβάνεις ελληνικά προϊόντα με τη “δική σου υπογραφή”.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…