Γιάννης Τσορτέκης για Αχιλλέα Μπέο: Τα επόμενα χρόνια θα δούμε τα «Μπεάκια»…

Για τον Αχιλλέα Μπέο και τις πρόσφατες προκλητικές και ομοφοβικές του δηλώσεις το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου ρωτήθηκε ο ηθοποιός, της σειράς Maestro.

τσορτέκης

Ο Γιάννης Τσορτέκης έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από το «Maestro», μίλησε στο ΒΗΜΑgazino για ο ομοφοβικό παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών. «Θέλω πάντα να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση η αποχή ξεπερνά το 50%, οπότε εκλέγονται κάποιοι άνθρωποι, επειδή κάποιοι άλλοι δεν μπήκαν στον κόπο να πάνε να ψηφίσουν», είπε ο Γιάννης Τσορτέκης, ο οποίος υπέδειξε εκείνους που δεν προσήλθαν στις κάλπες ως υπεύθυνους για την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου.

«Ας τον πληρώνουν αφού τον εξέλεξαν στον Βόλο. Εκείνοι γεμίζουν με καταστροφές και είναι οι ίδιοι που εκλέγουν έναν άνθρωπο με προσβλητικό λόγο, προσβλητικό ακόμη και προς την ίδια του την ύπαρξη.

Ο Μπέος είναι δήμαρχος σήμερα, επειδή κάποιοι τον ψήφισαν και επειδή κάποιοι άλλοι δεν πήγαν να ψηφίσουν. Γιατί ο Μπέος δεν συγκέντρωσε το 100% των ψήφων των Βολιωτών», επισημαίνει ο Γιάννης Τσορτέκης.

Για τον ίδιο υπάρχει κάτι ακόμη πιο επικίνδυνο. «Αυτή τη στιγμή τα κανάλια ασχολούνται μαζί του. Η τηλεόραση τον προβάλλει και εντός ή εκτός εισαγωγικών ο ίδιος με αυτόν τον τρόπο αποτελεί πρότυπο. Θα τον δει ένας ενήλικας αλλά θα τον δει και ένα μικρό παιδί που ενδεχομένως θα γαλουχηθεί με την πληροφορία που αυτός θα εκπέμψει. Τώρα, λοιπόν, βλέπουμε τον Μπέο που εκλέχθηκε δήμαρχος, τα επόμενα όμως χρόνια θα δούμε τα “Μπεάκια” που μεγάλωσαν με εκείνον δήμαρχο».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…