Γιάννης Στάνκογλου: «Ήμουν άγριο νιάτο» – Αποκαλύπτει γιατί συνελήφθη 16 χρονών (vid)

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει τον λόγο που τον «έδεσε» η αστυνομία, σε ένα ματς με την ΑΕΚ.

Την μεγάλη του αγάπη για τον Παναθηναϊκό αλλά και τις συνέπειες που είχε το πάθος του για την ομάδα του «Τριφυλλιού» αποκάλυψε για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Στάνκογλου μιλώντας στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, η μεγάλη του αγάπη για τον Παναθηναϊκό τον οδήγησε ακόμα και στο να τον «δέσουν», όπως χαρακτηριστικά είπε, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή. Μεγάλωσα στον Περισσό και ήμουν πάντα στις… επάλξεις. Ήμουν άγριο νιάτο, αλλά πάντα έψαχνα και το δίκιο μου, όχι μόνο για μένα. Δεν έλεγα ποτέ «θα κάνουμε κατάληψη για να κάνουμε κατάληψη», αλλά «θα κάνουμε κατάληψη γιατί ξέρουμε και πρέπει να το πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ήταν όλα με τις παρέες, μετά στη ζωή μου μπήκαν τα βιβλία. Με είχε πιάσει η αστυνομία 3-4 φορές, από κάτι γήπεδα, άστα τώρα… Με έχουν δέσει για εξακρίβωση στοιχείων έξω από το Γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό. Μας δένουν 30-40 άτομα μας βάζουν μέσα στην κλούβα, χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα, απλά για εξακρίβωση στοιχείων. Για κακή μου τύχη μας πηγαίνουν στο ΑΤ του Περισσού.

Εκείνη την ώρα περνούσε ο πατέρας μου απ΄έξω και πήγαινε από το ένα καφενείο στο άλλο. Κοιτάζει πάνω και με βλέπει μέσα με άλλους 40. Ήμουν 16 χρονών».

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα: