Γιάννης Στάνκογλου: «Στα μπουζούκια έχω ζήσει και εφιάλτες και όνειρα» (video)

«Ως μικρός πάνω στο χωριό που πήγαινα σε ένα σκυλάδικο είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη μου», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Με αφορμή τη νέα θεατρική παραγωγή, «Ζορμπάς» o Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή. Μίλησε για τους ρόλους του στο θέατρο, την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει», αλλά και τις εμπειρίες του από τα μπουζούκια της επαρχίας.

Για το θέατρο είπε: «Έχω την τύχη να έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο ωραία βιβλία, δύσκολα, ρόλους υπέροχους που κάθε ηθοποιός θέλει να παίξει. Είναι ένα υπέροχο σενάριο στο «Αυτή η νύχτα μένει» που ένας ηθοποιός μπορεί, με ένα καλό σενάριο, να κάνει τη δουλειά του καλύτερα και από εκεί και πέρα υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Ένας και ένας όλοι από τους πιο παλιούς μέχρι τους πιο καινούργιους».

Για τα λαϊκά μαγαζιά σχολίασε: «Στα μπουζούκια έχω ζήσει και εφιάλτες και όνειρα. Δεν ήμουν των μπουζουκιών σίγουρα, ήμουν πιο ροκ, αλλά επειδή κατάγομαι από επαρχία έχω πάει σε διάφορα σκυλάδικα που λέμε και διάφορα ξενυχτάδικα. Έχω ζήσει και ακραίες καταστάσεις και όμορφες καταστάσεις. Έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα και έρωτες. Ως μικρός πάνω στο χωριό που πήγαινα σε ένα σκυλκάδικο είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη μου. Δεν ξέρω αν έκανε καριέρα, εγώ δεν την ξέρω. Δεν την θυμάμαι κιόλας, την έχω ξεχάσει».

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

«Είμαστε επιφυλακτικοί καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ρήγματος», ανέφερε ο σεισμολόγος Ευθύμιος…