Γιάννης Πρετεντέρης για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν τον ήξερα, ρώταγα απεγνωσμένα στο κοντρόλ» (video)

Δείτε την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα στα λεγόμενα του δημοσιογράφου

mega2

Το βράδυ της Δευτέρας, στο πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ένα σημαντικό θέμα συζήτησης μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταρχήν είναι συμπαθέστατος. Και πέρα από συμπαθέστατος, είναι και εντελώς διαφορετικός. Δεν έχει καμία σχέση με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης. Τον θυμάμαι το βράδυ των εκλογών που είχε έρθει στο στούντιο. Είχε έρθει συμπαθέστατος, αργά το βράδυ, αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, στη 1 παρά τέταρτο, που δεν ξέραμε ποιος είναι», ανέφερε ο δημοσιογράφος θέλοντας να τονίσει πως δεν γνώριζε τον υποψήφιο πρόεδρο.

«Και μάλιστα μίλαγε με έναν τρόπο που εγώ δεν είχα καταλάβει από ποιο κόμμα είναι. Γιατί δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Και ρώταγα απεγνωσμένα στο κοντρόλ, «Για πέστε μου, από ποιο κόμμα είναι αυτός;». Μου απαντήσανε τελικά, στο τέλος, όταν είχε φύγει ο άνθρωπος» σημείωσε ο Γιάννης Πρετεντέρης με τη Ράνια Τζίμα να αντιδρά χαμογελόντας.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως «είναι ένας συμπαθέστατος άνθρωπος που προφανώς έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για όποια θέση θέλει και μήπως έχουμε κι άλλους που θα ακολουθήσουν, γιατί αρχίζει πια και ανοίγει το παιχνίδι εκεί πέρα και αποκτά ενδιαφέρον».

Συγκινεί η μητέρα του Τζούλιαν Ασάνζ: «Ο γολγοθάς του γιου μου φτάνει επιτέλους στο τέλος του»

AP21003354402598

Συγκινεί η μητέρα του Τζούλιαν Ασάνζ: «Ο γολγοθάς του γιου μου φτάνει επιτέλους στο τέλος του»

"Θέλουμε να έρθει στο σπίτι του στην Αυστραλία", δηλώνει ο πρωθυπουργός της χώρας