Newsroom

Newsroom

Γιάννης Μπέζος και Ηρώ Μπέζου: Αφιέρωμα στους "ποιητές της ήττας"

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ηρώ Μπέζου παρουσίαζουν στην Πειραιώς 260 την παράσταση «Κρατώντας μια σπίθα τρεμόσβηστη», αφιερωμένη στους Μανόλη Αναγνωστάκη, Γιάννη Θεοδωράκη και Τάσο Λειβαδίτη.

5b0d33201dc52482778b45b6

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Μπέζος είναι γνωστός όχι μόνο για τις υποκριτικές του δυνατότητες, αλλά και για το μεγάλο ταλέντο του στο τραγούδι. Αν και το μεγαλύτερο κομμάτι της σταδιοδρομίας του το έχει διανύσει ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, το κοινό κρατάει καλά στη μνήμη του τις φορές που τραγούδησε, όπως πρόσφατα στην παράσταση Της καρδιάς και της μνήμης, με τραγούδια από το θέατρο.

Αυτή τη φορά λοιπόν, έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών με την τραγουδιστική του ιδιότητα, και παρέα με την ηθοποιό Ηρώ Μπέζου, καλούν τους θεατές σε μια βραδιά αφιερωμένη στους λεγόμενους «ποιητές της ήττας» Μανόλη Αναγνωστάκη, Γιάννη Θεοδωράκη και Τάσο Λειβαδίτη. Μια παράσταση που κρατά αναμμένη τη σπίθα της ποίησης τριών αθόρυβων, αλλά σπουδαίων δημιουργών.

Συντελεστές:

Ερμηνεύουν: Γιάννης Μπέζος, Ηρώ Μπέζου

Μουσικοί: Θοδωρής Οικονόμου (πιάνο), Γιώργος Κατσίκας (κρουστά), Μίμης Ντούτσουλης (κοντραμπάσο), Νίκος Κατσίκης (μπουζούκι, μαντολίνο), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Τάσος Μισυρλής (βιολοντσέλο), Γιάννης Παπαζαχαριάκης (ακουστική και κλασική κιθάρα, τρομπέτα)

Ενορχήστρωση – Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Info:

9,10,11,12 Ιουνίου 2018

Κήπος Δ, Πειραιώς 260, Ταύρος

Eισιτήρια:

Κανονικό: 13 ευρώ | Μειωμένο: 8 ευρω

http://greekfestival.gr

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…