Newsroom

Newsroom

Γιάννης Μπέζος: «Δεν γελάω αν σατιρίσει κάποιος τον πρόεδρο της κυβέρνησης ή τον αρχηγό της αντιπολίτευσης» (video)

O Γιάννης Μπέζος μίλησε για τους «Απαράδεκτους», για τη σάτιρα, για το χιούμορ και για την παιδική ματιά στα καλλιτεχνικά έργα. 

μπεζος1

“Η τηλεόραση θέλει τόλμη, γιατί είναι συντηρητική. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε ξένες παραγωγές πολλά θέματα να μην μας ενοχλούν αλλά όταν γίνονται στη γλώσσα μας ενοχλούν“, είπε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή Ελένη και πρόσθεσε: 

«Πρέπει να σταματήσουν να μας ενοχλούν γιατί δείχνουν ότι είμαστε αρχοντοχωριάτες. Υπάρχουν θέματα πολλά που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία, τα βλέπετε καθημερινά στις ειδήσεις τι γίνεται, με τα οποία δεν καταπιανόμαστε. Είμαστε ακόμα στον αστερισμό του χωριού.

Οι Απαράδεκτοι είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον, δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Αυτή η επιτυχία που κατέγραψαν είναι επειδή στην εποχή του ήταν παράξενο. Πριν βγει στον αέρα δεν ήταν και όλοι ενθουσιασμένοι. Μην κοιτάτε εκ των υστέρων που είναι όλοι φαν. Αυτά γίνονται με επιμονή, απενεχοποιημένα και με καθαρή παιδική ματιά. η σειρά αυτό είχε. Το κείμενο της Δήμητρας ήταν εκπληκτικό».

«Η γλώσσα είναι συντηρητική, είναι γεροντίστικα πράγματα αυτά. Βλέπω σειρές που έπαιζα πριν από 20 χρόνια και είναι πολύ πιο τολμηρές. Τώρα λένε αυτό δεν μπορούμε να το βάλουμε, μιλάμε για γελοία πράγματα. Είναι αστειότητες αυτά», είπε επίσης ο Γιάννης Μπέζος και σε ερώτηση με τα πράγματα που τον κάνουν να γελάει απάντησε: «Δεν θα γελάσω ποτέ αν δω κάποιον άνθρωπο και σκοντάψει και πέσει κάτω. Δεν το βρίσκω αστείο. Δεν γελάω με φάρσες, δεν μου αρέσουν, το θεωρώ εύκολο. Επίσης δεν γελάω αν σατιρίσει κάποιος τον πρόεδρο της κυβέρνησης ή τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Και αυτό το θεωρώ εύκολο», είπε.

 

 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…