Γιάννης Μαντζουράνης: Εσείς γιατί δεν χειροκροτείτε;

O Γιάννης Μαντζουράνης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζει δηκτικά το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ. Ένα ταξίδι αποκλειστικά για την προσωπική προβολή του πρωθυπουργού  και την προσβολή της χώρας και της κοινής λογικής.

NewsRoom 24/05/2022 | 21:08

Με ένα καυστικό βίντεο με τίτλο «Εσείς γιατί δεν τον χειροκροτείτε;» ο Γιάννης Μαντζουράνης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζει δηκτικά το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και το κενό περιεχομένου αποτέλεσμα που είχε για την πατρίδα και την εξωτερική πολιτική.

Ένα ταξίδι αποκλειστικά για την προσωπική προβολή του Κυριάκου Μητσοτάκη και την προσβολή της χώρας και της κοινής λογικής.

Ένα ταξίδι που μέρα με την μέρα αποκαλύπτονται νέες παρασκηνιακές πτυχές όπως η νέα εν κρυπτώ απόφαση για αποστολή και νέων όπλων στην Ουκρανία χωρίς να γνωρίζει τίποτα ούτε το ΚΥΣΕΑ, ούτε τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ούτε ο ελληνικός λαός. Μια επίσημη επίσκεψη ενός πρωθυπουργού που εξελίχθηκε σε οικογενειακή βεγγέρα, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του ο Γιάννης Μαντζουράνης

Συγκεκριμένα στο βίντεο γίνεται αναφορά για τον Κυριακο Μητσοτάκη:

«Στέλνει όπλα στην Ουκρανία
Αλλά ξεχνάει τη λέξη Τουρκία στην Ουάσιγκτον
-Οι Τούρκοι στέλνουν αεροπλάνα μέχρι την Αλεξανδρούπολη-Αλλά εκείνος ξεχνάει να ζητήσει από τον Μπάιντεν έστω μια δήλωση καταδίκης τους.
-Οι ΗΠΑ παραχωρούν στον Ερντογάν F16
Αλλά εκείνος παραχωρεί στις ΗΠΑ βάσεις επ’ αόριστον, χωρίς κανένα αντάλλαγμα.
-Ο σουλτάνος φωτογραφίζεται με τους ηγέτες των πιο ισχυρών χωρών ως δύναμη ειρήνης (!) στην περιοχή.
Εκείνος φωτογραφίζεται οικογενειακώς στο Λευκό Οίκο.
-Η Ελλάδα χάνει το διεθνή ρόλο και την εθνική αξιοπρέπεια της
Αλλά εκείνος κερδίζει το χειροκρότημα του Κογκρέσου.
Εσείς γιατί δεν χειροκροτείτε; »