ΓΜ

Γιάννης Μαντζουράνης

Γιάννης Μαντζουράνης: «Του το χρωστάμε… αναδρομικά» (Video)

Με ένα νέο βίντεο που ανήρτησε στα Social Media ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Μαντζουράνης, αναδεικνύει τη σκαιά εξαπάτηση των συνταξιούχων από την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη.

309637095 1752582065097075 1294374705787974762 n 1 1

Τα ωμά ψέματα του πρωθυπουργού και των υπουργών του για τα αναδρομικά των συνταξιούχων αποτελούν μια από τις πιο ακραίες μορφές πολιτικού κυνισμού και αδιάντροπης περιφρόνησης εκατομμυρίων συνταξιούχων, που βλέπουν τους κόπους μιας ολόκληρης εργασιακής ζωής να εξαφανίζονται με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο βίντεο παρουσιάζονται 4 δηλώσεις. Μια του Κυριάκου Μητσοτάκη, δυο του Στέλιου Πέτσα και μια του Χρήστου Σταϊκούρα, μέσα σε διάστημα δύο ετών. Δηλαδή όσο χρόνο διαρκεί και η αρπαγή των αναδρομικών χρημάτων εκατομμυρίων συνταξιούχων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής στις 29 Ιουλίου 2020 δεσμεύτηκε ότι: «η κυβέρνηση θα καταβάλει εφάπαξ, πλήρως και σε όλους τους συνταξιούχους της χώρας μέσα στο 2020 τα αναδρομικά ποσά που δικαιούνται».

Λίγο νωρίτερα, στις 17 Ιουλίου 2020, ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δήλωνε για τους συνταξιούχους, που διεκδικούσαν τα αναδρομικά τους, τα ακόλουθα: «να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους συνταξιούχους ότι δεν χρειάζεται να ασκούν προσφυγές, δεν χρειάζεται να τρέχουν σε δικηγόρους».

Ο Στέλιος Πέτσας, όμως, στις 30 Ιουνίου 2022 με ύφος χιλίων καρδιναλίων και απύθμενο θράσος απευθύνει κοινότυπες νομικές νουθεσίες σε δυο εκατομμύρια συνταξιούχους, που μένουν εκτός αναδρομικών με ευθύνη της κυβέρνησης: «Οι αποφάσεις των δικαστηρίων εφαρμόζονται μεταξύ των διαδίκων. Αν είχατε προσφύγει εσείς θα μπορούσατε να δικαιωθείτε».

Και η αναίσχυντη εξαπάτηση των συνταξιούχων για τα αναδρομικά αποκορυφώνεται με την προκλητική παραδοχή του υπουργού Οικονομίας, Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 ανερυθρίαστα αναρωτιέται: «εμείς είπαμε ότι θα επιστραφούν τα αναδρομικά;».

«Του το χρωστάμε αναδρομικά» επισημαίνει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Μαντζουράνης και καταλήγει: «Οι μέρες της κοροϊδίας τους είναι μετρημένες».

——————————————–
Για να δείτε το βίντεο στην επίσημη σελίδα του Γιάννη Μαντζουράνη στο Facebook πατήστε ΕΔΩ: https://bit.ly/3frDmBb

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…