Γιάννης Μαντζουράνης: Στις 21 Δεκεμβρίου καταθέτουμε μήνυση στην εισαγγελέα της ΕΥΠ και άλλα δύο πρόσωπα

Στις 21 Δεκεμβρίου θα καταθέσουμε μηνύσεις σε βάρος τριών συγκεκριμένων προσώπων με ονοματεπώνυμο

Την κατάθεση μηνύσεων «κατά συγκεκριμένων προσώπων της ΕΥΠ» προκειμένου αυτοί να «καταστούν ελεγχόμενοι» προανήγγειλε στο «Κόκκινο 105,5» ο Γιάννης Μαντζουράνης, σχολιάζοντας τις έρευνες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ερώτηση των Γιώργου Τραπεζιώτη και Γιώργου Μελιγγώνη κατά πόσον μπορεί να καταστεί από ελέγχουσα ελεγχόμενη η εισαγγελέας της ΕΥΠ, υπενθύμισε ότι μεταξύ άλλων, είναι και δικηγόρος του Γιώργου Κύρτσου, ο οποίος έχει βρεθεί στην λίστα των παρακολουθήσεων.

«Στις 21 Δεκεμβρίου θα καταθέσουμε μηνύσεις σε βάρος τριών συγκεκριμένων προσώπων με ονοματεπώνυμο, ώστε να αναγκαστούν να δώσουν στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά, φωτογραφίζοντας την εισαγγελέα Βλάχου, αλλά και τον τέως διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα και επισημαίνοντας ότι «δεν φτάνουν οι μηνυτήριες αναφορές κατά παντός υπευθύνου».

Ο υπεύθυνος του τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογράμμισε ακόμη ότι με την υποβολή μηνύσεων τα κεντρικά πρόσωπα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των υποκλοπών θα καταστούν ελεγχόμενα.

Σχολιάζοντας επίσης τα αντανακλαστικά και την ταχύτητα της Δικαιοσύνης, ο Γιάννης Μαντζουράνης σχολίασε σκωπτικά πως «μπορεί να μην κλώθει, αλλά γνέθει».

Ελένη Φουρέιρα: «Στην αρχή της καριέρας μου αναγκάστηκα να µη λέω ότι είμαι από την Αλβανία»

Ελένη Φουρέιρα: «Στην αρχή της καριέρας μου αναγκάστηκα να µη λέω ότι είμαι από την Αλβανία»

«Δεκατριών χρονών μοίραζα φυλλάδια στους δρόμους. Έπρεπε να επιβιώσουμε» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα

Εικόνες ντροπής στη Κρήτη: Μάθημα σε εκκλησία επειδή δεν φτάνουν οι αίθουσες

Εικόνες ντροπής στη Κρήτη: Μάθημα σε εκκλησία επειδή δεν φτάνουν οι αίθουσες

Το εκκλησάκι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σχολείου έχει μετατραπεί σε αίθουσα διδασκαλίας, με τους…